Categories
Harjoittelupaikat

Haetaan harjoittelijaa sisällöntuotantoon ja pienen yrityksen markkinointiin!

Myyntitiimi.com ja Itsmeharry.fi ovat konsultin, esiintyjän ja ammattijuontajan yritys samassa paketissa. Yrittäjänä toimiva Harri Kolehmainen onkin pitkän linjan myynnin ammattilainen, Myyntivalmentaja ja juontaja sekä ennen kaikkea mieleenpainuva persoona.

Puhutko somea tai oletko innostunut somesisällön ja ylipäätään sisällöntuotannosta? Lueppa tämä teksti loppuun!

Nyt haetaan Myyntitiimi.com-brändille sekä Itsmeharry.fi henkilöbrändille harjoittelijaa markkinointiin ja sisällöntuotantoon.

Harjoittelun aikana pääset tuottamaan sisältöä myyntiin ja juontamiseen keskittyviin somekanaviin, rakentamaan nykyaikaista mediaa kuten Podcasteja, tubevideoita sekä tuottamaan tekstiä tai muuta sisältöä myynnin tueksi.

Itsmeharry.fi henkilöbrändi on yrittäjä Harri Kolehmaisen juontamiseen ja videomediaan keskittynyt henkilöbrändi. Kanaviin tuotetaan hauskaa, freshiä ja erilaista sisältöä sekä ollaan mukana tekemässä mm. Tubesarjaa kansainvälisen pyörävalmistajan kanssa.

Nyt on siis paikka toimia omien luovuuden kukkien kastelijana sekä olla osana mahdollisesti jotain todella uutta ja erilaista!

Myyntitiimi.com on vuorostaan myynnin valmentamiseen ja konsultointiin vihkiytynyt valmennusyritys. Valmennukset on tarkoitettu aloittaville ja pienyrittäjille, joten tässä pääset vaikuttamaan somesisällöllä laajaan kohderyhmään sekä olemaan yksi tärkeimmistä yrityksen osista kohti monen valmentajan työllistävää valmennustaloa.

Lämpesitkö ajatukselle? Harjoittelupaikan lisäksi saat tietenkin myyntitiimi.com valmennuksen ja halutessasi paljon tukea sekä valmennusta esiintymiseen, videoiden ja median tekoon sekä erilaisten tuotantojen tekemiseen.

Nyt on siis paikka toimia omien luovuuden kukkien kastelijana sekä olla osana mahdollisesti jotain todella uutta ja erilaista!

Ota yhteyttä: Harri Kolehmainen, [email protected] puh. 044 350 6093