Categories
Harjoittelupaikat

STC Tuotanto etsii opiskelijaa työharjoitteluun tai opinnäytetyön tekijäksi

Haemme joukkoomme media-alan, tietojenkäsittelyn tai liiketalouden opiskelijaa harjoitteluun

Harjoittelun sisältö ja kesto muodostetaan yhdessä opiskelijan kiinnostuksen kohteiden, osaamisen ja meidän tarpeiden mukaan. Tehtäviä on tarjolla ainakin videokuvauksen ja siihen liittyvän äänityön, valokuvauksen, virtuaaliympäristöjen sekä sosiaalisen median markkinoinnin parissa.

Mahdollisuus opinnäytetyötoimeksiantoon esimerkiksi markkinoinnin kehittämisen tai VR-ympäristöjen kehittämisen/tutkimuksen tiimoilta.

Harjoittelupaikka sijaitsee Ilomantsissa. Osittainen mahdollisuus etätöihin.

Keitä me olemme?

STC Tuotanto on video-, valokuvaus- ja VR-tuotantoihin erikoistunut yritys. Yrityksessämme työskentelee 4 media-alan ammattilaista. Palvelumme koostuvat video- ja valokuvauksesta, VR-ympäristöjen kehittämisestä, markkinoinnista ja sosiaalisen median ja verkkoympäristöjen kehittämisestä sekä VR-ympäristöjen luomisesta ja ylläpitämisestä. Yrityksemme vahvuuksina ovat monipuolinen osaaminen ja vahva yhteistyökumppaneiden verkosto.

Jos harjoittelu sujuu molemminpuolisesti hyvin, sinulla voi olla mahdollisuus työpaikkaan joustavin ehdoin, esimerkiksi mahdollisuus osittaiseen etätyöhön on keskusteltavissa.

Ota yhteyttä:

Antti +358 45 2598112
antti@stctuotanto.fi
nettisivut: https://stctuotanto.fi/