Categories
Harjoittelupaikat

Opinnäytetyömahdollisuus matkailu- ja ravitsemisalan opiskelijalle

Taistelijan Talo itärajalla Ilomantsin Hattuvaarassa tarjoaa majoitus-, ravitsemis-, ravintola- ja ohjelmapalveluita kesäaikaan päivittäin ja talvikaudella sopimuksen mukaan. Talo sijaitsee 150 km pituisen sotahistoriasta kertovan rengasreitin Ilomantsin Sotatien varrella. Voit tutustua tarkemmin meihin ja palveluihimme osoitteessa taistelijantalo.fi

Vilkkaan kesäkauden jälkeen suuntaamme katseet yrityksen kehittämiseen sekä seuraavaan matkailukauteen.

Etsimme nyt matkailu- ja ravitsemisalan opiskelijaa avuksemme kehittämistehtäviin

Opinnäytetyö voi painottua kiinnostuksestasi riippuen esimerkiksi palveluiden tuotteistukseen ja markkinointiin. Sukupolvenvaihdoksen myötä myös yritysilmeen uudistaminen ja palveluiden tarinallistaminen ovat ajankohtaisia.

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää: yrittäjä Lassi Puruskainen puh. 0408380269, late_puruskainen@hotmail.com


Lisäksi etsimme 1–2 restonomiopiskelijaa harjoitteluun kesän matkailusesonkiin monipuolisiin tehtäviin

Paras aika harjoittelulle on kesä-elokuu, mutta myös muusta voidaan sopia. Harjoittelijana tehtäviisi Taistelijan Talolla lukeutuvat asiakaspalvelu, kassatyöskentely ja kahvila- ja ravintolapalvelut. Majoituspuolella majoituskohteissa tehtäviin kuuluu mm. siivous, pyykkihuolto ja huoneiden valmistelu.

Kiinnostuksesi mukaan tehtäviin voivat kuulua myös opastukset. Taistelijan Talolla on Ilomantsin sotahistoriasta kertova av-esitys, menetettyä Karjalaa esittelevä Muistojen Karjala -karttanäyttely, Lauri Törni -näyttely, Suomen Nainen ja Lotta Svärd -näyttely, sekä Suomen toiseksi kattavin tykkikokoelma. Työaikasi sijoittuu arkisin Taistelijan Talon aukioloaikojen mukaan klo 10–18 välille.

Riippuen opintojesi vaiheesta, harjoittelusi voi painottua myös tuotteistukseen ja markkinointiin.

Toivomme, että sinulla on hygieniapassi ja ainakin EA1 suoritettuna. Englannin kielen taito on kesällä välttämättömyys, ja saksan kielen taito iso etu, koska meillä käy paljon saksalaisturisteja. Riippuen opintojesi vaiheesta, harjoittelusi voi painottua myös tuotteistukseen ja markkinointiin.  Meillä pääsetkin vaikuttamaan konkreettisesti yrityksen toimintatapoihin ja -malleihin ja tutustumaan käytännössä siihen, miten yritystä pyöritetään.

Meillä pääset vaikuttamaan konkreettisesti yrityksen toimintatapoihin ja -malleihin ja tutustumaan käytännössä siihen, miten yritystä pyöritetään.

Halutessasi voit majoittua harjoittelun ajan Hattuvaarassa. Jos kuljet kauempaa, oma auto on välttämätön, sillä julkista liikennettä Hattuvaaraan asti ei ole. Harjoittelujakso on palkaton, mutta voit hakea omasta oppilaitoksestasi (Riverian tai Karelian opiskelija) asumis- ja kulkemiskustannuksiin Otsakorven Säätiön apurahaa 120 euroa viikossa.

Hattuvaaran lähistöllä on runsaasti retkeilyreittejä ja Patvinsuon kansallispuisto sekä lähellä Virmajärvellä olevassa saaressa sijaitsee Suomen ja koko manner-EU:n itäisin piste, joka on kesäaikaan suosittu matkailukohde. Täällä on oma rauha ja puhdas luonto ja vahva karjalainen kulttuuri. Harjoittelijana pääset tutustumaan pienen kylän elämään ja aitoihin ihmisiin.