Categories
Harjoittelupaikat

Monipuolinen harjoittelupaikka matkailu- ja ravitsemisalan opiskelijalle kesäsesonkiin 2023

Möhkön Manta tarjoaa savotta-ajan tunnelmaa.

Olemme yrittäjäpariskunta Tuija Laurosen ja Jorma Mustosen luotsaama monialainen matkailualan yritys Möhkössä. Kesäsesongin aikaan apunamme häärii lisäksi 3-4 kausityöntekijää.

Meillä on useita eri toimialoja: Savottakahvila Möhkön Manta toimii kesäkahvilana Möhkön ruukin alueella. Mantan Majatalo tarjoaa huoneistomajoitusta sekä juhla- ja kokouspalveluita. Mantan Luontopalvelut toteuttaa erilaisia retkiä ja luonto-ohjelmapalveluita. Mantan Majatalo ja Mantan Luontopalvelut toimivat ympäri vuoden. Luontopalveluissa olemme erikoistuneet työskentelemään erityisryhmien kanssa. Vahvuutenamme ovat asiakaslähtöinen palveluasenne, joustavuus sekä aito ihmisten kohtaaminen.

Monipuolisten palveluidemme ansiosta voimme tarjota sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan. Pienessä yrityksessä kaikki tekevät kaikkea, joten toivomme että pystyt liikkumaan eri työtehtävissä sujuvasti yli toimialarajojen. Tarjolla on työtehtäviä niin kahvila- ja ravintolapalveluiden, majoituspalveluiden kuin ohjelmapalveluiden parissa. Lisäksi työtehtäviä on kiinteistö- ja ympäristöhuollon puolella, koska meillä on useampia toimipisteitä ja -paikkoja.

Kahvila- ja ravintolatyössä tehtäviisi kuuluvat tuotannon tehtävät, asiakaspalvelu, puhtaanapito ja mm. sosiaalisen median kautta tapahtuva markkinointi. Sama pätee myös majoitus- ja ohjelmapalveluihin. Ammattiosaaminen ei ole välttämätöntä, koska työtehtäviin ohjataan ja koulutetaan.

Hygieniapassi on pätevyyksistä tärkein ja välttämätön. Harjoittelu edellyttää oman auton tai muun kulkuneuvon käyttömahdollisuutta, koska Möhköön ei ole julkista liikennettä.

Voit olla niin Riverian kuin Karelian matkailualan opiskelija. Jos sinulta löytyy kiinnostusta alaan ja yritykseemme, harjoittelun lisäksi voit tehdä meille myös opinnäytetyön, esimerkiksi markkinatutkimuksen tai ‑selvityksen.

Mantan Luontopalvelut tarjoaa kesäkaudella jokivenevuoroja takuulähdöllä ja tilauksesta.

Paras ajanjakso harjoitteluille on kesäkaudella touko-syyskuussa, jolloin matkailukausi on vilkkaimmillaan. Harjoittelu on palkaton, mutta harjoittelun jälkeen sinulla on mahdollisuus palkalliseen kesätyöhön.

Ota yhteyttä: Tuija Lauronen, puh. 040 8616 373, mohkonmanta@luukku.com