Categories
Harjoittelupaikat

Kehittämistehtäviä matkailu- tai media-alan opiskelijalle

KoiHu Adventures on Ilomantsin Huhuksessa toimiva ohjelmapalvelu-, matkailu- ja majoitusyritys. Yritystä luotsaavat yhdessä sisarukset Päivi, Pirkko ja Petri Lehtinen. Järjestämme erilaisia ohjelmapalveluita, mm. melontaretkiä ja turvehoitoja sekä tarjoamme mökkimajoitusta ja tilauksesta pienimuotoista ruokapalvelua.

KoiHun toiminta-ajatuksena on luoda asiakkaalle mahdollisimman kiireetön elämys, jossa saa rauhassa opetella ja nauttia. Retket räätälöidään aina asiakkaan osaamisen mukaan ja pyritään takaamaan asiakkaalle oma rauha luonnon keskellä.

Talvikaudella kun emme vesille pääse, meillä on tarjolla erilaisia kehittämistehtäviä matkailu- tai media-alan opiskelijalle:

  1. Turvallisuussuunnitelmien ja riskianalyysien laatiminen melontaretkistä keväällä ennen kautta. Tehtävään sisältyy ohjattujen reittien tarkistus ja turvallisuuskartoitus melomalla.
  2. Opinnäytetyö, jossa kehität uusia retkiä, ohjelma- ja luontopalveluita tai tapahtumia. Suunnitteluun sisältyy reittien ja palveluiden tuotetestaus, markkinointi ja turvallisuussuunnitelman laatiminen.
  3. Yrityksen oman kehitysidean jatkaminen: tuotekehitysprojektina rengasreitin suunnittelu, johon on yhdistetty melonta, pyöräily ja patikointi sekä mahdolliset majoituspalvelut.

Jos haluat osallistua melontaretkien suunnitteluun toivomme, että sinulla on jo perustiedot ja -taidot melonnasta.

Tule kokemaan elämäsi seikkailu Koitajoen kuohuissa!

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää:
Päivi Lehtinen puh. 040 500 2084
Pirkko Lehtinen puh. 040 718 4708 
info@koihu.com