Categories
Harjoittelupaikat

Restonomi tai ravintola- ja cateringalan opiskelija, lähde harjoitteluun pikkujoulusesonkiin Annin Kartanoon Kiteen Koivikolle

Kiteen Koivikolla Puhoksessa 6-tien varrella toimii laaja matkailu- ja ravitsemisalan yritysten yhteenliittymä, joka tarjoaa mm. majoitus-, ravintola-, kauppa- ja ohjelmapalveluita. Alueella toimii kartanoravintola, majoitusyritys, oman tilan tuotteita ja paikallisia käsityötuotteita myyvä maalaispuoti, oman tilan maidosta luomujäätelöä valmistava jäätelötehdas, navetta, ratsutalli ja puutarha.

Annin Kartano vastaa historiallisessa Koivikon kartanorakennuksessa sijaitsevan lounasravintolan toiminnasta ja pitopalvelusta.

Etsimme nyt restonomi- tai ravintola- ja cateringalan opiskelijaa pikkujoulusesonkiin marras-joulukuulle 2022

Harjoittelijana työtehtäviisi kuuluvat lounaan valmistelu, keittiötyöt, salityöt, siivous ja ruuan kuljetus. Erityisiä pätevyysvaatimuksia meillä ei ole, hygieniapassi, reipas asenne ja kiinnostus alalle riittävät. Ajokortti on suuri etu, niin pystyt osallistumaan ruokien kuljetukseen eri toimipisteisiimme.

Päivittäisen ravintolatoiminnan lisäksi toimintaamme kuuluu pitopalvelu tapahtumiin ja juhliin. Koivikolla järjestetään runsaasti juhlia, yksityistilaisuuksia ja tapahtumia. Annin Kartano vastaa kaikkien tilaisuuksien tarjoiluista.

Meillä pääset kehittämään keittiöalan osaamistasi monipuolisissa tehtävissä ja saat kokemusta myös tapahtumajärjestämisestä ja toimimisesta osana laajempaa matkailukokonaisuutta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: Jarkko Laasonen, puh. 045 604 4525, info@anninkartano.fi