Categories
Harjoittelupaikat

Talosäätö Oy:llä Kiteellä harjoittelupaikka talotekniikan opiskelijalle

Kiteeläinen Talosäätö Oy on Itä-Suomen alueella toimiva kiinteistöjen tekniseen kunnossapitoon (LVISA) suuntautunut yritys. Huollamme, korjaamme ja asennamme automaatiolaitteita, sähkölaitteita, kameravalvonta-, rikosilmoitus- ja kulunvalvontajärjestelmiä. Huolehdimme sopimusperusteisesti teknisestä kunnossapidosta. Teemme myös automaatiourakointia, ja toimimme Caverion- ja Ouman valvontalaitteiden jälleenmyyjänä. Henkilökuntaamme kuuluu kahden yrittäjän lisäksi 6 työntekijää.

Etsimme nyt talotekniikan opiskelijaa harjoitteluun

Harjoittelu soveltuu sekä Riverian että Karelian talotekniikan opiskelijalle. Harjoittelijan työtehtäviin lukeutuvat mm. sähkö- ja automaatioasennustyöt, kamera- ja kulunvalvonta, lvi-työt ja suunnittelutyö.

Toivomme, että sinulla on tietotekniset taidot ja perusohjelmien käyttötaidot hallussa. CAD-ohjelmiston käyttötaito on plussaa. Nykyään ohjelmoinnit ja käyttöönotot tehdään pitkälti etänä toimistolta käsin, ei käyttökohteessa paikan päällä, joten ajokortti ei ole työssä välttämätön.

Harjoittelijana meillä saat monipuolisen kokemuksen erilaisiin kiinteistöihin liittyvistä teknisistä laitteista ja tekniikasta. Meillä työntekijät tekevät itse kaiken myyntitilauksesta asennuksiin, joten koko prosessi tulee tutuksi.

Hae harjoittelupaikkaa: Jukka-Pekka Hurskainen, 0400 557 934, jukka-pekka.hurskainen@talosaato.fi