Categories
Harjoittelupaikat

Ilonvuoksi Oy etsii elintarvikealan tai liiketalouden opiskelijaa harjoitteluun Lieksaan ja Joensuuhun

Ilonvuoksi pyörittää kahvilaa ja lasten pomppulinnapuistoa Joensuun ja Lieksan toreille ja valmistaa itse italialaista gelatoa.

Pyöritämme kesäaikaan konttikahvilaa sekä lasten pomppulinnapuistoa Joensuun ja Lieksan toreilla. Valmistamme itse italialaistyyppistä gelatojäätelöä ja erikoismehuja, kuten graniittaa ja smoothieita.

Etsimme nyt elintarvikealan tai liiketalouden opiskelijaa harjoitteluun sekä markkinoinnin opiskelijaa digimarkkinoinnin kehittämisprojektiin

Kahvilassa tehtäviisi kuuluu mm. tavallisten ja erikoiskahvien valmistaminen, artesaanijäätelön eli italialaisen gelaton valmistus, myynti ja asiakaspalvelu, muiden kahvilatuotteiden sekä lasten pomppulinnapuiston lipunmyynti Lieksan ja Joensuun toreilla.  

Työssä vaaditaan asiakaspalveluhenkisyyttä, mutta aiempaa osaamista esim. jäätelönvalmistuksesta et tarvitse, sillä kaikkiin työtehtäviin perehdytetään ja opastetaan.

Harjoitteluajankohta on kesäsesonki kahvion auki ollessa toukokuusta elokuulle. Harjoittelupaikat sijaitsevat Lieksassa ja Joensuussa, molemmissa avoinna kesäksi 1-2 harjoittelupaikkaa. Palkkaus ja harjoittelun kesto ja aloitus sopimuksen mukaan.

Myyntitehtävien lisäksi yrityksessämme on tarjolla digimarkkinoinnin kehittämistehtävä median/markkinoinnin opiskelijalle. Tehtävään sisältyy markkinointisuunnitelma yrityksemme digi- ja somemarkkinointiin sekä verkkosivujen rakentaminen.

Ota yhteyttä ja hae: Abdallah El Bardi, puh. 040 546 5884, abelardi13@gmail.com