Categories
Harjoittelupaikat

Karjalan Tili ja Talous Kiteellä etsii merkonomi- tai tradenomiopiskelijaa harjoitteluun

Karjalan Tili ja Talous Oy osana Vastatili-yhtiöitä tarjoaa tilitoimistopalvelua pienille ja keskisuurille yrityksille. Palveluihimme kuuluvat mm. kirjanpito, palkanlaskenta, osto- ja myyntireskontran hoitaminen sekä yritysten ja yrittäjien neuvonta ja konsultointipalvelut lähes kaikissa yrityksen asioissa. Kiteen toimistollamme työskentelee 3 kirjanpidon rautaista ammattilaista.

Etsimme joukkoomme merkonomi- tai tradenomiopiskelijaa harjoitteluun

Harjoittelijana työtehtäviisi kuuluvat kaikki samat tehtävät, joita meidän ammattilaisetkin tekevät päivittäin. Työ vaatii laaja-alaista osaamista ja soveltamista yrittämiseen liittyvästä lainsäädännöstä, perustietoa sovellettavista työehtosopimuksista, yrittäjän ammatin ja ’ihmistyypin’ ymmärtämistä, käytössä olevien ohjelmistojen ja laitteiden käyttötaitoa, viranomaisasioinnin taitamista, asioiden ja asiakokonaisuuksien nopeaa omaksumista, halua oppia uutta sekä halua palvella erilaisia asiakkaita.

Odotamme sinulta talous- ja palkkahallinnon perustietojen hallintaa, intohimoa kirjanpitotyötä kohtaan, oma-aloitteisuutta sekä reipasta asennetta. Käytettävissä olevien ohjelmistojen käyttötaito on plussaa, mutta ei välttämättömyys.

Paras ajankohta aloittaa harjoittelu on loppukesä/syksy. Harjoittelu on alkuun palkaton, mutta pidemmässä harjoittelussa harjoittelijanpalkkaa voidaan maksaa tapauskohtaisesti. Työaika on 7,5 tuntia päivässä.

Meillä on laaja näköalapaikka koko alueen yrityskenttään, yrittäjiin ja yrittämiseen. Harjoittelussa pääset tekemään erittäin monipuolisia taloushallinnon tehtäviä, joita isommissa yrityksissä ei pääse samassa laajuudessa tekemään.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: Perttu Kakkonen, puh. 050 594 5780, perttu@vastatili.fi