Categories
Harjoittelupaikat

K-Rauta Hurri Kiteellä etsii harjoittelijaa

K-Rauta Hurri on palveleva erikoisalan kauppa, jonka valikoimiin kuuluvat rakennustarvikkeet, käsi- ja sähkötyövälineet, maalit, tapetit, lattianpäällysteet, puutarha- ja kiinteistötarvikkeet, kiinnikkeet, heloitukset, LVI- ja sähkötarvikkeet sekä maatalouden tuotteet. Ala on todella kausiluonteinen, joten henkilökunnan määrä vaihtelee vuodenajan mukaan ja vilkkaalla kevät- ja kesäkaudella se lähes tuplaantuu.  

Kaipaamme nyt myymälään maataloudesta ja pienkoneiden myynnistä kiinnostunutta henkilöä

Voit olla esimerkiksi merkonomi-, pienkonekorjaaja- tai maatalousalan opiskelija. Rakennuspuolella rakennusalan tuntemus on hyödyksi, ja varastotyössä trukin käsittelytaito on ehdoton vaatimus. Koulutusalaa tärkeämpää on kuitenkin kiinnostus ja oikea asenne: työssä tekemällä oppii kyllä. Arvostamme hyvää asiakaspalveluasennetta, työskentelitpä myymälän tai varaston puolella. Lisäksi suomen kielen taito on edellytys.

Paras ajankohta harjoittelulle on alkukevät (maalis-huhtikuu) tai alkusyksy (syys-marraskuu).
Jos aloitat harjoittelun keväällä, voit halutessasi jatkaa palkallisena kesätyöntekijänä kesäsesongin ajan. Liikkeemme on avoinna arkisin klo 8–17 ja lauantaisin klo 9–14.

Meillä sinua odottavat monipuoliset työtehtävät, mukava työympäristö ja työporukka, tervetuloa!

Kiinnostuitko? Hae harjoittelupaikkaa: kauppias Minna Hurri, puh. 040 833 0661, minna.hurri@k-rauta.fi