Categories
Harjoittelupaikat

Annalakodit Oy hakee sairaanhoitaja- ja sosionomiopiskelijoita harjoitteluun Kesälahdelle

Annalakotien kaksi hoitokotia sijaitsevat Kesälahdella maalaismaiseman keskellä.

Annalakodit tarjoaa ikäihmisille tehostettua palveluasumista maalaismaiseman keskellä kahdessa hoitokodissa Kesälahdella. Henkilökuntaamme kuuluu 4 sairaanhoitajaa, fysioterapeutti, 9 lähihoitajaa, 6 hoiva-avustajaa, 3 lähihoitajaa oppisopimuksella, sosionomi-lähihoitaja ja oma keittäjä. Tutustu hoitokotiimme ja tiloihimme tarkemmin 360⁰-virtuaaliesittelyn kautta: https://hoitokotiannala.fi/galleria/

Tarjoamme harjoittelupaikkoja sairaanhoitaja- ja sosionomiopiskelijoille

Harjoittelijan työtehtäviin lukeutuu asukkaiden perushoito, lääkehoito, mahdollisesti saattohoito, haavanhoito, kuntouttava hoitotyö. Sairaanhoitajaopinnoissa sinulla on mahdollisuus perehtyä meillä myös vaativaan lääkehoitoon (suonensisäinen neste- ja lääkehoito). Osaamisvaatimukset räätälöimme opintojesi etenemisen mukaan, sosiaaliset taidot ovat tärkeimmät.

Harjoittelupaikalle liikkumiseen tarvitset oman auton. Työaika on 8 tuntia päivässä, johon sisältyy 20 minuutin ruokatauko. Autamme tarvittaessa asumisen kanssa ja palkkaus on neuvoteltavissa. Kun opintoja on riittävästi, olet tervetullut meille myös sijaisuuksiin.

Meillä sinua odottaa luonnonläheinen ympäristö, pienet hoitoyksiköt ja monipuoliset työtehtävät. Toivomme, että tuot meille mukanasi alan uusinta osaamista ja toimintatapoja. Tervetuloa Annalaan!

Ota yhteyttä ja hae meille harjoitteluun: Heli Haverinen 0400126772, Marika Lampinen 0414429816, 
info@hoitokotiannala.fi