Categories
Harjoittelupaikat

Ilomantsin Yrityspalvelut etsii merkonomia/tradenomia harjoitteluun

Ilomantsin Yrityspalvelut on vuonna 2005 perustettu tilitoimisto. Yrityksen henkilöstöön kuuluu yrittäjän lisäksi kaksi kokoaikaista työntekijää ja palveluihimme kuuluvat palkanlaskenta, kirjanpito, tilinpäätökset ja veroilmoitukset.

Etsimme liiketalouden opiskelijaa harjoitteluun. Harjoittelijana työtehtäviisi kuuluvat palkanlaskennan, laskutuksen ja kirjanpidon monipuoliset tehtävät. Palkanlaskennan tehtäviin kuuluvat mm. kuukausipalkkojen ja tuntipalkkojen laskenta, eri TES:ien tulkinta ja rekisteri-ilmoitukset. Kirjanpidon tehtäviin lukeutuvat mm. tietojen tallennus, tiliöinti, ALV:ien laskenta, Verohallinnon ilmoitukset, tilisiirrot, verotilit ja täsmäytykset sekä yritysverojen laskenta. Laskutusta teemme pienissä määrin joillekin vanhoille asiakkaille. Myös yksityishenkilöiden puunmyyntien ja ennakonpidätysten ilmoittaminen verottajalle kuuluu tarjoamiimme palveluihin. Lisäksi tehtäviin kuuluvat avustavat työtehtävät tilinpäätöksissä: arkistointi, kopiointi sekä muut toimistotehtävät ja toimiston viikkosiivouksessa avustaminen.

Meillä sinulla on mahdollisuus myös opinnäytetyöhön kirjanpidon, palkanlaskennan tai verotuksen osa-alueilla (esim. tilinpäätöksen verojen laskeminen kohdeyritykselle tai muu verotukseen liittyvä asiakascase).

Töihin opastetaan ja ohjataan,
täällä ei tarvitse yksinään pähkäillä.

Käytössämme olevat ohjelmistot: Hansaworld Finland (kirjanpito), Suonentieto Oy:n Balanssi (palkanlaskenta ja laskutus), Office-ohjelmisto, Vero.fi, Ilmotin.fi ja Tulorekisteri.

Voit olla tradenomiopiskelija tai loppuvaiheen merkonomi. Harjoittelu on palkaton, mutta harjoittelun jälkeen sinulla on mahdollisuus palkkatyöhön. Työaika on soviteltavissa, normaali toimistotyöaikamme on 7,5 tuntia klo 8-16.

Meillä on mukava työporukka ja avoin ilmapiiri ja asiakkaat mukavia. Töihin opastetaan ja ohjataan, täällä ei tarvitse yksinään pähkäillä. Tarjoamme sinulle vastuuta ja haastavia työtehtäviä, mutta emme liian vaativia tehtäviä osaamiseen nähden. Asiakaspalveluhenkisyys on kaikkein tärkeintä, muun voimme opettaa!

Ota yhteyttä: Anneli Piiroinen, puh. 0405148748, anneli.piiroinen@pp2.inet.fi