Categories
Harjoittelupaikat

Hermannin Viinitila etsii liiketalouden ja/tai matkailu- ja ravitsemisalan opiskelijoita harjoitteluun

Hermannin Viinitila on vuonna 1989 perustettu, vanhin suomalainen viinitila ja ensimmäinen kuohuviinitila. Yrityksellä on Ilomantsissa kaksi toimipaikkaa: ympäri vuoden palveleva lahjatavara- ja viinimyymälä sekä Ilomantsin kesäinen turistikohde № 1, vanhan vesitornin huipulle rakennettu Viinibaari. Viinibaari Huipussa asiakkaat saavat nautiskella 33 metrin korkeudessa huikeiden näköalojen lisäksi Hermannin Viinitilan tuotteita, niistä valmistettuja cocktaileja ja muita juomasekoituksia. Tarjolla on myös kahvia ja teetä, virvokkeita, itse tehtyjä pikkusuolaisia ja -makeita leivonnaisia. Henkilöstöömme kuuluu 7 kokoaikaista työntekijää, vilkkaan joulusesongin aikaan apunamme häärii 1-2 osa-aikaista ja kesäkaudella 8 osa-aikaista työntekijää.

Etsimme liiketalouden ja/tai matkailu- ja ravitsemisalan opiskelijoita harjoitteluun. Harjoittelijana työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu ja kassatyöskentely Viinimyymälässä ja/tai Viinitornilla sekä tuotannon tehtävät: pakkaaminen, pullotus ja etiketöinti. Kaikissa tehtävissä vaaditaan hygieniapassi ja lisäksi Viinitornilla anniskelupassi. Meillä käy paljon kansainvälisiä asiakkaita, joten englannin kielen taito on välttämätön ja muu kielitaito eduksi. Kassajärjestelmään perehdytetään, pidemmässä harjoittelussa pääset tutustumaan myös tilausjärjestelmien hallintaan.

Voit aloittaa harjoittelun jo talvella tai keväällä, jolloin sinulla on aikaa rauhassa perehtyä työtehtäviin ennen vilkkaan kesäsesongin alkua. Harjoitteluaika on palkaton, mutta voit hakea kustannuksiin Otsakorven Säätiön apurahaa. Ruokailla voit henkilökuntahinnalla yrityksemme sopimusravintoloissa. Työaika on soviteltavissa, 6–7,5 tuntia päivässä. Tervetuloa tekevään joukkoomme!

Ota yhteyttä: Harri Turunen, puh. 0400 121 691, harri.turunen@hermannin.fi