Categories
Harjoittelupaikat

Kuntoutumis- ja päiväkeskus Ilona etsii lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomeja ja luovien alojen artesaaneja harjoitteluun

Ilona on Ilomantsin taajamassa toimiva psykiatrista kuntoutusta ja asumis- ja tukipalveluita tarjoava yritys. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota laadukasta hoivaa ja kuntoutusta sekä mielekästä arkea ja kodinomaiset puitteet asukkaillemme.

Yksikössämme työskentelee psykiatri, yleislääketieteen erikoislääkäri, 3 sairaanhoitajaa, 4 lähihoitajaa ja artesaani. Meillä Ilonassa jokainen kuntoutuja ja työntekijä on tärkeä osa ilonakodin yhteisöä. Jokainen yhteisön jäsen on osallistettu ja on mukana kantamassa vastuuta koko yhteisön hyvinvoinnista. Osoituksena tästä meidät on palkittu vuonna 2019 Vuoden hoivayrityksenä.

Etsimme yhteisöömme hoitotyön harjoitteluihin lähihoitajia ja sairaanhoitajia. Lisäksi haemme sosionomeja ja/tai luovien alojen artesaania vetämään toiminnallisia aamu- ja iltapäiväryhmiä ja aktivoimaan asukkaita. Ihanteellinen meidän kannaltamme olisi yhteisharjoittelu, jossa harjoittelussa olisi yhtä aikaa samassa tiimissä lähihoitaja- ja sairaanhoitajaopiskelija.  Meillä on tarjolla myös opinnäytetyön mahdollisuuksia, esimerkiksi toiminnallisten ja hoidollisten ryhmien vetämiseen ja ryhmätoiminnan kehittämiseen liittyen.

Tervetuloa Ilonaan! Meillä viihtyy kaikki.

Erityisiä ammatillisia vaatimuksia ei ole, voit olla myös aivan opintojesi alkuvaiheessa oleva opiskelija. Rohkea ja oma-aloitteinen täällä pitää olla, sillä asukkailta voi tulla hyvinkin suoraa palautetta. Meillä pääset tutustumaan monipuolisesti psykiatrisen hoitotyön arkeen. Saat halutessasi syventyä myös teoriaan: yrittäjä pitää kaikille halukkaille psykiatrisen hoitotyön luentosarjan 3-4 iltapäivänä.

Työaika on normaalit 8 tuntia, ja soviteltavissa vapaasti klo 7.30-20 välillä, jolloin henkilökuntaa on talossa paikalla. Ruuat saat talon puolesta, ruokailu tapahtuu yhdessä kuntoutujien kanssa. Harjoittelujaksot ovat palkattomia, mutta voit hakea kustannuksiin Otsakorven Säätiön apurahaa.

Ota yhteyttä: Hannu Urjanheimo, puh. 050 588 6141, hannu@ilonakoti.fi