Categories
Harjoittelupaikat

Kesätöihin Valamoon

Valamon munkkiluostari on ortodoksisen uskonelämän ja kulttuurin elävä keskus, joka saa toimeentulonsa pääasiassa matkailusta. Luonnonkauniilla Heinävedellä sijaitseva luostari ottaa vieraita vastaan ympäri vuoden, kesäaika on matkailutoiminnassa vilkkainta aikaa. Vuosittain luostarissa vierailee noin 100 000 matkailijaa, pyhiinvaeltajaa ja opiston kurssilaista. Valamossa on kolmisenkymmentä työntekijää ja kesäkaudelle tarvitsemme lisätyövoimaa erilaisiin tehtäviin ravintolassa, vastaanotossa ja matkamuistomyymälässä.

Kahvila-ravintola Trapesa
Kokki ja tarjoilija

260-paikkainen A-oikeuksin varustettu kahvila-ravintola Trapesa on yksi luostarin tärkeimmistä kohtaamispaikoista. Päivittäiset ateriat – aamiaiset, lounaat ja päivälliset – kootaan kotiruokatyyppisestä noutopöydästä. Noutopöytäruokailun lisäksi kahvia, teetä ja pientä purtavaa on tarjolla koko päivän.

Valamossa kokin tehtäviin kuuluu lounasruokien ja tilausmenujen itsenäinen valmistaminen. Aiempi työkokemus katsotaan eduksi. Tarjoilija huolehtii anniskeluravintolan tarjoilusta. Työ edellyttää englannin kielen taitoa. Aiempi työkokemus katsotaan eduksi.

Lisätietoja ja työhakemukset: Jaana Nykänen puh. 044 4259270 tai [email protected]

Valamon luostarin vastaanotto Vastaanottovirkailija

Vastaanottovirkailija toimii tiimin jäsenenä rohkeasti ja asiakaslähtöisesti monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä, joista tärkeimpänä vastaanoton asiakaspalvelu- ja myyntitehtävät
Työssä vaaditaan itseohjautuvuutta, tilannetajua ja reipasta palveluasennetta sekä riittävää ymmärrystä siitä, millaisessa toimintaympäristössä luostarissa toimitaan.

Toivomme kokemusta vastaanottovirkailijan työstä ja matkailualalta sekä runsaasti positiivista ja iloista mieltä, ja aitoa halua toimia asiakaspalveluammatissa. Sinulla voi olla työkokemus vastaanottovirkailijan työstä tai olet alalle opiskeleva. Arvostamme hotellivarausjärjestelmän tuntemusta, käytössämme on HotellinxCloud.

Työ edellyttää sujuvaa englannin ja suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi. Työ on vuorotyötä, johon kuuluu työskentelyä iltaisin ja viikonloppuisin.

Lisätietoja ja työhakemukset: Jaana Nykänen puh. 044 4259270 tai [email protected]

Valamon luostarin matkamuistomyymälä
Myyjä

Valamon luostarin matkamuistomyymälä Tuohus toimii Valamon luostarissa Heinävedellä ja se palvelee vieraita päivittäin aamusta iltaan. Myymälän hyllyiltä löytyy kattava valikoima ortodoksiseen elämäntapaan liittyviä tuotteita: käsinmaalattuja ikoneita, painokuvaikoneita, lampukoita, rukousnauhoja, postikortteja, kaularistejä ja -ikoneita, Valamossa valmistettuja mehiläisvahatuohuksia, luostariteetä ja paljon muuta. Valikoimassa on myös paljon erilaisia lahja- ja koriste-esineitä, makeisia ja tuomisia. Tuohus-myymälä on myös ortodoksinen kirjakauppa, jossa Valamon luostarin omien julkaisujen lisäksi on saatavilla laaja kirjo ortodoksista uskoa ja sen eri aspekteja käsittelevää kirjallisuutta.


Haemme Tuohukseen kesäsesongin ajaksi kahta myyjää, joiden pääasiallisena tehtävänä on myymälän asiakaspalvelu sekä muu myymälän käytännön työ. Työ on vaihtelevaa ja joskus kiireistä. Siksi arvostamme ystävällistä asiakaspalveluasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja taitoa kohdata monenlaisia asiakkaita. Työssä tarvitaan englannin kielen taitoa, lisäksi venäjän kieli katsotaan eduksi. Katsomme eduksi myös aiemman kokemuksen myyjän tehtävistä ja kassajärjestelmien käytöstä.
Työ on vuorotyötä, johon kuuluu työskentelyä viikonloppuisin.

Lisätietoja ja työhakemukset: Jaana Nykänen puh. 044 4259270 tai [email protected]