Categories
Harjoittelupaikat

Matkailualan opiskelija, tule kehittämään kanssamme kestävän matkailun polkua

Paavolan Loma-asunnot ja Männikkölän Pirtti ovat matkailualan yrityksiä Nurmeksessa.
Olemme mukana kestävän matkailun kehittämisen Sustainable Travel Finland (STF) -ohjelmassa, johon yhtenä toimenpiteenä kuuluu kestävän matkailun kehittämissuunnitelman laatiminen.

Toivomme apuasi kehittämissuunnitelman laatimiseen. Kehittämissuunnitelma sisältää yrityksen lähtötilan kuvauksen ja toimenpidesuunnitelman. Kehittämissuunnitelman tulee huomioida kaikki yrityksen toiminnot, joita STF-merkki tulee koskemaan. Lisäksi toimenpidesuunnitelmassa tulee huomioida kaikki kestävyyden ulottuvuudet (taloudellinen, ekologinen, sosio-kulttuurinen). Tehtävä soveltuu esimerkiksi kahdelle matkailualan opiskelijalle tai matkailualan tiimille.

Lisätietoa ohjelmasta löydät Sustainable Travel Finland – Business Finland. Alla lisätietoa meistä ja yritystoiminnastamme.

Paavolan Loma-asunnot

Vuokraamme lomamökkejä kauniissa järvimaisemissa Pohjois-Karjalassa.

Vuokraamme lomamökkejä kauniissa järvimaisemissa Pohjois-Karjalassa. Meillä on viisi persoonallista ja kodikasta lomamökkiä, joilla on Lomarengas Oy:n laatuluokitus (Mustosen lomamökit). Jokaisella niistä oma ranta, vene, laituri, ulkogrilli, takka, sauna, puutarhakalusteet sekä lasten keinut ja hiekkaleikkipaikat. Lomamökit sijaitsevat aivan Bomban talon ja idyllisen karjalaiskylän läheisyydessä, ja myös Break Sokos Hotel Bomban kylpylän palvelut, Bomba Actionin tarjoamat ohjelmapalvelut ja golfkenttä löytyvät lähettyviltä.


Kehittämissuunnitelman ohella kaipaamme apua mökkikansion päivittämiseen. Tehtävään kuuluu sisällöntuotanto ja paikallistiedon päivittäminen: mm. mitä yrityksiä ja palveluita alueella on tarjolla.


Tule kehittämään matkailua kanssamme ja ota yhteyttä: Sinikka ja Kalevi Mustonen, puh. 040 506 5718, posti@paavolanlomat.com


Männikkölän Pirtti

Männikkölän Pirtti on tunnelmallinen ja viihtyisä ruokailupaikka, joka tarjoaa rauhalliset puitteet tilausruokailuun, perhejuhlille ja kokouksille. Pirttimme on avoinna tilauksesta ympäri vuoden. Pirtissä on pöytätilaa 50:lle hengelle ja kesäterassillamme on kaksikymmentä pöytäpaikkaa. Tarjoamme myös majoituspalveluita Männikkölän Pirtin pihamökissä.


Pitopalveluja tuotamme sopimuksen mukaan joko asiakkaan tiloissa tai Männikkölän Pirtin tiloissa. Teemme tilauksesta karjalaisia piirakoita, kakkuja ja leivonnaisia jne. Kahvilamme löydät Vanhan Meijerin kiinteistössä toimivan leipomomme yhteydestä. Meiltä saat käsinleivotut karjalaiset piiraat ja muut leivonnaiset. Käsintehtyjä karjalanpiirakoita toimitamme kauppoihin ja hotelleihin ympäri Suomen.


Tule kehittämään matkailua kanssamme ja ota yhteyttä: Ritva Ryttyläinen, puh. 0400 889 845, mannikkolanpirtti@gmail.com