Categories
Harjoittelupaikat

Harjoittelu-/opinnäytetyömahdollisuus myynnin ja markkinoinnin parissa

Tesema Oy valmistaa laadukkaita kotimaisia sukkia Nurmeksen tehtaalla.

Tiesitkö, että Nurmeksessa valmistetaan sukkia?

Tesema Oy on suomalainen sukkatehdas. Valmistamme sukkia yli 30 vuoden kokemuksella Nurmeksen sukkatehtaallamme. Sukkamme ovat suosittuja erityisesti urheilijoiden ja luonnossa liikkujien käytössä.

Teseman sukkien kestävyys testataan vaativissa olosuhteissa, sillä yli 500 000 Suomen armeijan varusmiestä on käyttänyt Teseman sukkia. Jokainen sukkaparimme tarkistetaan käsin, jotta asiakas saa varmasti laadukkaan tuotteen. Käytämme sukissamme vain laadukkaita materiaaleja. Kaikki käyttämämme langat ja villat tuotetaan luontoa ja tuotantoeläimiä kunnioittaen.

Etsimme nyt harjoittelijoita markkinoinnin ja myynnin tehtäviin

  1. Kaipaamme apuasi markkinoinnin saralla erityisesti sisältömarkkinointiin. Jos olet kuin kotonasi verkossa ja somessa, ja tuotat sujuvasti teksti- ja kuvamateriaalia, tarjoa osaamistasi meille! Myös kuluttaja-/asiakastutkimuksen tekeminen on ajankohtaista. Se soveltuu erinomaisesti markkinoinnin tai liiketalouden opinnäyte- tai projektityöksi.
  2. Opiskeletko liiketalouden alaa ja etsit työelämässä oppimisen paikkaa asiakaspalvelutehtävissä? Tehtaanmyymälässämme on tarjolla työelämässä oppimispaikka juuri sinulle!

Tutustu meihin: https://www.tesema.fi/ ja Facebookissa: @tesemaneule

Ota yhteyttä tai kysy lisää tehtävistä:

Toimitusjohtaja Teemu Riikonen
teemu.riikonen@tesema.fi
puh. 0400 139 191