Categories
Harjoittelupaikat

Harjoittelupaikka ravintola- ja cateringalan opiskelijalle tai restonomille Villa Ruusulassa Rääkkylässä

Villa Ruusula on Rääkkylässä, pohjoisen Saimaan rannalla sijaitseva tapahtumapaikka, jossa järjestetään taiteeseen ja hyvinvointiin liittyviä tapahtumia, kursseja ja koulutuksia. Tilat ovat myös vuokrattavissa yritysten, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden tilaisuuksiin.

Vierailla on mahdollisuus varata konsertti, kanteletunti tai yhteislauluhetki Villa Ruusulan perustajan, Sari Kaasisen kanssa tai viettää Ruusulassa ikimuistoinen saunailta.

Villa Ruusula kuuluu Karelia á la carte-verkostoon ja tarjoilu on karjalaiseen tapaan runsas.  Ruusulasta löytyy majoitustilaa 25 henkilölle. Majoitus tapahtuu tilavissa, yksilöllisesti sisustetuissa 2-4 hengen kammareissa.

Villa Ruusulassa haltioidut kulttuurin ja taiteen lisäksi luonnosta, hiljaisuudesta, lintujen laulusta ja laineiden liplatuksesta. Pihapiirin ympärillä on mukavia ja turvallisia metsäpolkuja.

Etsimme joukkoomme reipasta, oma-aloitteista restonomia tai ravintola- ja cateringalan opiskelijaa

Harjoittelijana päätehtäviisi kuuluu kurssien ja tilaisuuksien ruokailuista huolehtiminen, mm. aamiaisen ja kurssiruokien valmistus. Jos olet jo pidemmällä opinnoissasi, voit tarkastella ja kehittää tilausruokailujen kulurakennetta. Työtehtäviisi voi lukeutua ruokapuolen lisäksi myös muitakin tehtäviä. Toivommekin, että olet joustava, sillä pienessä yrityksessä kaikki tekevät kaikkea sänkyjen petaamisesta ja aamiaisen laittamisesta saunan lämmitykseen.

Hygieniapassi on välttämätön ja englannin kielen taito eduksi. Voit olla myös kv-opiskelija, ohjaaminen onnistuu myös englanniksi. Työajat ovat joustavat, sillä suuri osa yksityistilaisuuksista, kursseista ja tapahtumista on viikonloppuisin. Työpaikalle kulkemiseen tarvitset oman auton, mutta tarvittaessa voimme tarjota myös tilapäistä majoitusta harjoittelusi ajaksi.

Tule viettämään kanssamme elämäsi kesä kulttuurin ja luonnon keskellä!

Ihastuitko? Ota yhteyttä:                   
Sari Kaasinen, puh. 050 564 0930, sari@villaruusula.fi