Categories
Harjoittelupaikat

Koivikon Kartano etsii matkailu- ja ravitsemisalan opiskelijaa harjoitteluun majoituspalveluihin ja tilapuotiin

Kiteen Koivikolla Puhoksessa 6-tien varrella toimii laaja matkailu- ja ravitsemisalan yritysten yhteenliittymä, joka tarjoaa mm. majoitus-, ravintola-, kauppa- ja ohjelmapalveluita.

Alueella toimii majoitusyritys, kartanoravintola, oman tilan tuotteita ja paikallisia käsityötuotteita myyvä maalaispuoti, oman tilan luomumaidosta jäätelöä valmistava jäätelötehdas, navetta, ratsutalli ja puutarha.

Etsimme nyt matkailu- ja ravitsemisalan opiskelijaa monipuolisiin tehtäviin majoituspalveluihin ja Tilapuotiin

Majoituspuolella tehtäviisi kuuluvat mm. majoitusasiakkaiden vastaanotto ja neuvonta, hotellihuoneiden siistiminen, yleisestä siisteydestä huolehtiminen sekä yhteistyö alueen muiden yrittäjien (kartanoravintola, jäätelötehdas) kanssa.

Tilapuodissa myydään oman tilan tuotteita sekä paikallisia lähiruoka- ja käsityötuotteita. Puodissa tehtäviisi kuuluvat mm. asiakaspalvelu ja myynti, kassatyöskentely ja tilapuodin somistus, esimerkiksi joulusesonkiin. Tehtäviä voidaan räätälöidä osaamisesi ja aiemman kokemuksesi mukaan.

Emme odota, että osaat valmiiksi kaikkea, mutta toivomme, että olet joustava ja valmis kokeilemaan monipuolisesti erilaisia työtehtäviä.

Majoituspalveluita myydään paikan päällä Koivikolla sekä verkkokaupan kautta

Koivikon Kartanolla on n. 90 majoituspaikkaa entisen ammattioppilaitoksen vastaremontoiduissa ja uudelleen sisustetuissa huoneistoissa. Jokaisella huoneistolla on oma nimi ja niissä kerrotaan Koivikon maatilan ja historiallisen kartanoalueen historiaa.

Alueella on myös karavanaarimatkaparkki ja suurten tapahtumien ja leirien yhteydessä on tarjolla myös leirimajoitusta entisen maatalousoppilaitoksen luokkahuoneissa.

Alueella järjestetään runsaasti juhlia ja yksityistilaisuuksia, sukukokouksia ja kesällä useita suurtapahtumia, mm. erilaisia leirejä sekä syksyn perinteinen elonkorjuutapahtuma Koivikon Elomarkkinat. Tapahtumat keräävät Koivikon alueelle yhteensä satoja, jopa tuhansia kävijöitä.

Harjoittelijana meillä saat arvokasta kokemusta työskentelystä isommassa matkailukokonaisuudessa, tervetuloa mukaan remmiin!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: Pekka Partanen puh. 0500 217 476, pekka.partanen@koivikonkartano.fi