Categories
Harjoittelupaikat

Koivikon Kartano etsii matkailu- ja ravitsemisalan opiskelijaa harjoitteluun Kiteen Koivikolle

Täysin remontoidut ja uudelleen sisustetut entisen ammattioppilaitoksen asuntolat palvelevat nyt Koivikon Kartanon majoitustiloina.

Kiteen Koivikolla Puhoksessa 6-tien varrella toimii laaja matkailu- ja ravitsemisalan yritysten yhteenliittymä, joka tarjoaa mm. majoitus-, ravintola-, kauppa- ja ohjelmapalveluita. Alueella toimii majoitusyritys, kartanoravintola, oman tilan tuotteita ja paikallisia käsityötuotteita myyvä maalaispuoti, oman tilan luomumaidosta jäätelöä valmistava jäätelötehdas, navetta, ratsutalli ja puutarha.

Etsimme nyt matkailu- ja ravitsemisalan opiskelijaa harjoitteluun monipuolisiin tehtäviin majoitus- ja muihin palveluihimme

Koivikon Kartanolla on n. 90 majoituspaikkaa entisen ammattioppilaitoksen vastaremontoiduissa ja uudelleen sisustetuissa huoneistoissa. Jokaisella huoneistolla on oma nimi ja niissä kerrotaan Koivikon maatilan ja historiallisen kartanoalueen historiaa.

Lisäksi kesällä 2022 alueelle avautuu karavanaarimatkaparkki ja suurten tapahtumien ja leirien yhteydessä on tarjolla myös leirimajoitusta entisen maatalousoppilaitoksen luokkahuoneissa.

Majoituspalveluita myydään paikan päällä Koivikolla sekä vasta-avatun verkkokaupan kautta.

Koivikolla järjestetään runsaasti juhlia ja yksityistilaisuuksia, ja kesällä alueelle on suunnitteilla useita suurtapahtumia, mm. musiikkileiri, ratsastusleirejä, valtakunnallinen lehmänäyttely, suuri luokkakokous sekä perinteinen elonkorjuutapahtuma Koivikon Elomarkkinat, jotka keräävät paikalle yhteensä tuhansia kävijöitä.

Työtehtäviisi harjoittelijana kuuluu mm. majoitusasiakkaiden vastaanotto ja neuvonta, hotellihuoneiden siistiminen, yleisestä siisteydestä huolehtiminen sekä yhteistyö alueen muiden yrittäjien (kartanoravintola, tilamyymälä, jäätelötehdas) kanssa. Jos olet näppärä somettaja, käytännön työtehtävien lisäksi voit ottaa koppia myös yrityksemme ja mahdollisesti koko matkailualueen somemarkkinoinnista. Lue lisää markkinointi- ja kehittämistehtävästä alta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: Pekka Partanen, puh. 0500 217 476, pekka.partanen@koivikonkartano.fi

________________________________________________________________________________________

Opinnäyte-/projektityö: Kiteen Koivikon matkailukokonaisuuden kehittäminen

soveltuu erinomaisesti opinnäyte-/projektityöksi restonomille tai markkinoinnin tai media-alan opiskelijalle

Kiteen Koivikon matkailukokonaisuuden kehittäminen

Tarjoamme sinulle Koivikon alueen somemarkkinoinnin ja verkkosivujen kehittämistehtäviä yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa.

Koivikon toimijoilla on yhteinen kiteenkoivikko.fi -verkkoalusta, jonka sisällöntuotantoon ja markkinointiin toivomme apuasi. Lisäksi Kiteen Koivikolla on oma verkkokauppa, jossa myydään aluksi majoituspaketteja ja jatkossa myös oman tilan tuotteita ja muita palveluja.

Sisällöntuotannon lisäksi projekti voisi sisältää sosiaalisen median vuosikellon tai markkinointisuunnitelman laatimisen.

Ota yhteyttä, niin lähdetään suunnittelemaan kokonaisuutta yhdessä!