Categories
Harjoittelupaikat

Elintarvikealan opiskelija! Tule jäätelötehtaalle ja tilapuodin outletiin harjoitteluun!

Kuva: MyIceD – Minun jäinen unelmani | Maaseutu.fi

Kiteen Koivikolla Puhoksessa 6-tien varrella toimii laaja matkailu- ja ravitsemisalan yritysten yhteenliittymä, joka tarjoaa mm. majoitus-, ravintola-, kauppa- ja ohjelmapalveluita. Alueella toimii oman tilan luomumaidosta jäätelöä valmistava jäätelötehdas, majoitusyritys, kartanoravintola, oman tilan tuotteita ja paikallisia käsityötuotteita myyvä tilapuoti, navetta, ratsutalli ja puutarha.

Kuva: Mirja Hurskainen Koivikon tilan luomumaitoa jalostetaan nyt jäätelöksi | Koti-Karjala (kotikarjala.fi)

Alueella toimiva By Maitola Oy etsii jäätelötehtaan outletiin, tilapuotiin ja jäätelötehtaalle elintarvikealan opiskelijaa

Valmistamme jäätelötehtaassa jäätelöä Koivikon oman tilan lehmien luomumaidosta. Kaipaamme nyt harjoittelijaa tuotantoon kaveriksi. Työtehtäviisi lukeutuu tuotannon tehtävät, pakkaaminen, siistiminen. Rakennamme tilapuodin yhteyteen jäätelötehtaan outletia: jäätelöpuodin puolella piha-aitassa tehtäviisi kuuluvat myynti ja asiakaspalvelu ja kahvilan organisointi. Jos asiakaspalvelu ja myynti on lähellä sydäntäsi, voit toimia myös tilapuodissa ja paikallisten tuotteiden myymälässä myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä.

P.S. Hyvälle tyypille meillä on mahdollisuus jatkossa vakituiseen työpaikkaan!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: Minna Kaasalainen, puh. 0400 474 438, minna@minitar.fi