Categories
Harjoittelupaikat

Kivikkolan Maneesi Oy Nurmeksessa etsii maatalousalan harjoittelijaa

Kivikkolan tilaan kuuluu maneesi ja maatila Nurmeksessa. Peltomme ovat luomuviljelyssä ja kasvatamme hevosia sekä kyyttöjä luonnonmukaisen tuotannon menetelmin. Ratsastustoimintaa pyörittää Kivikkolan Maneesi Oy, tarjoamme vuokralle pihattopaikkoja ja järjestämme ratsastustunteja. Toimimme myös yhteistyössä toisen maanomistajan kanssa, jonka perinnebiotooppeja laidunnamme.

Etsimme nyt ahkeraa ja oma-aloitteista maatalousalan harjoittelijaa joukkoomme. Työtehtäviä on tarjolla tilalla laaja kirjo ja voimme räätälöidä tehtäviä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Laidunnuksessa tehtäviisi kuuluu vesienlaitto ja ruokinta, eläinten valvominen, aitojen korjaus sekä raportointi. Navettatyössä mm. kuivittaminen, ruokinta ja puhtaanapito ja hevospuolella tallien puhtaanapito ja hevostenhoito.

Paras ajankohta harjoittelulle riippuu työtehtävistäsi: navetassa marraskuu-toukokuu, laidunnus kesäkuu-syyskuussa ja hevospuolella työtä on ympäri vuoden. Toivomme, että olisit valmis kerralla pidempään harjoitteluun, että pääset kunnolla työtehtäviin sisälle. Harjoittelujakson jälkeen meillä on mahdollisesti tarjolla keikkatyötä ja lomituksia. Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisesi mukaan.

Työaika on sovittavissa tehtävien mukaan joustavasti. Navetassa ja tallilla työvuorot ovat joko aamu tai ilta, laiduntöitä pystyy tekemään joustavammin. Oma auto tai kyyti tulisi olla, julkisilla liikennevälineillä kulkeminen on hankalaa. Työvaatteet, kuten kengät ja haalarit saat talon puolesta. Erityisiä pätevyysvaatimuksia meidän hommissa ei ole, reipas asenne ja innostus alaan riittää.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: Virva Hakala, puh. 045 3248031, virva.hakala@gmail.com