Categories
Harjoittelupaikat

Pienkonekorjaaja, tule Kiteen Konedieselille työelämässä oppimaan!

Kiteen Konediesel myy ja huoltaa vapaa-ajan koneita: mönkijöitä, mopoja, ruohonleikkureita, veneitä ja perämoottoreita. Lisäksi meiltä löytyy Valtra-traktoreiden ja Sampo-leikkuupuimureiden huolto ja korjaamo. Kiteen liikkeellämme työskentelee 11 työntekijää myynnin, varastoinnin, huollon ja kirjanpidon parissa sekä esimiestehtävissä.

Etsimme nyt pienkonekorjaajaopiskelijaa syys- tai talvikaudelle korjaamon ja myymälän puolelle

Harjoittelun aloitusajankohta voidaan sopia joustavasti opintojesi mukaan. Toivomme, että pääset tekemään kerralla pidemmän jakson, niin pääset kunnolla kiinni työtehtäviin. Työpäivät arkisin klo 8-17 välillä.

Työtehtäviin kuuluu ruohonleikkureiden, mopojen, mönkijöiden ja peräkärrien kasaamista ja toimittamista asiakkaalle sekä käyttöön opastamista. Kasaaminen vaatii jonkin verran teknistä osaamista ja ymmärrystä laitteiden toimintaperiaatteista. B-ajokortti katsotaan eduksi: halutessasi voit osallistua myös asiakastoimituksiin.

Toinen tehtäväalue on varaosien vastaanotto ja tuotteiden hyllyttäminen myymälässä. Tietokoneen peruskäyttötaidoilla pääsee hyvin alkuun. Käytössämme on suomenkielinen Konefutur-ohjelma, jonka käyttöön opastamme.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja vaihtelevia töitä, omatoimisesti ja porukassa. Tervetuloa!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: Esko Väkeväinen, puh. 0400 158 417, esko@konediesel.fi