Categories
Harjoittelupaikat

Lieksan Kotipirtti ja Hoitokoti Hopeapaju etsivät hoitoalan harjoittelijoita Lieksaan ja Pekan Palvelukotiin Ylämyllylle

Olemme yksityinen hoiva-alan yritys, jolla on yhteensä kaksi hoivayksikköä Lieksassa ja yksi Ylämyllyllä. Lieksan yksiköt Kotipirtti ja Hoitokoti Hopeapaju ovat erikoistuneet ikääntyneiden palveluasumiseen, tehostettuun palveluasumiseen, kotihoitoon ja kotisairaanhoitoon. Ylämyllyllä toimiva Pekan Palvelukoti on kehitysvammaisten palveluasumiseen ja päivätoimintaan erikoistunut yksikkö.  Meillä työskentelee yhteensä yli 40 työntekijää.

Etsimme nyt kaikkiin yksiköihimme sairaanhoitaja- ja sosionomiopiskelijoita sekä lähihoitaja- ja hoiva-avustajaopiskelijoita harjoitteluihin

Hyvä asenne ja työmotivaatio ratkaisevat, kaiken tarvittavan opit harjoittelun aikana. Perusharjoitteluiden lisäksi meillä on mahdollisuus myös esimiestehtäviin vastaaville sairaanhoitajille. Tehtävässä toimit yrityksen lähiesimiehenä ja toimitusjohtajan oikeana kätenä, joten tähän tehtävään toivomme sinulta vähintään 3 vuoden työkokemusta hoitoalalta.

Meillä sinua odottaa kodinomainen ympäristö, välittävä työilmapiiri, joustava työyhteisö ja työnantaja, hyvät edut, kannustava ja rohkaiseva tiimi.

Harjoittelun lisäksi meillä on tarjolla opinnäytetyön aiheita. Yhtenä kehittämistehtävänä on aistihuoneen kehittäminen ikäihmisille. Toisena mahdollisena aiheena verkkosivujen ja somemarkkinoinnin kehittäminen.

Työvaatteet saat talon puolesta, työaika opiskelijoilla 7 tuntia tai sopimuksen mukaan. Harjoittelupaikalle kuljetaan omin kyydein, mutta jos tulet kauempaa, tarvittaessa voimme tarjota myös tilapäistä majoitusta.

Meillä sinua odottaa kodinomainen ympäristö, välittävä työilmapiiri, joustava työyhteisö ja työnantaja, hyvät edut, kannustava ja rohkaiseva tiimi. Lemmikit ovat työpäivän ilona. Työ on vaihtelevaa ja monipuolista ja täällä sinulla on mahdollisuus työkiertoon ja oman työajan suunnitteluun.

Tervetuloa osaksi loistavaa tiimiämme!

Hae meille harjoitteluun:
Hoitokodin johtaja Marika Nevalainen, puh. 045213 8977, marika.nevalainen@kotipirtti.fi