Categories
Harjoittelupaikat

Maijan Juhla- ja pitopalvelu etsii ravintola- ja cateringalan opiskelijaa harjoitteluun

Maijan Juhla- ja pitopalvelu toimii entisen Ojamäen koulun tiloissa Kiteellä. Panostamme paikallisen ruokakulttuurin vaalimiseen ja arvostamme lähiruokaa. Pito- ja juhlapalvelumme käyttää tuoreita raaka-aineita paikallisilta tuottajilta, riistatiloilta ja omalta kasvimaalta. Teemme juhla- ja pitopalvelua omissa ja asiakkaan tiloissa. Meiltä löydät karjalaista vieraanvaraisuutta, herkullisia perinneruokia ja uusia makuelämyksiä parhaimmillaan. Tiloissamme on A-anniskeluoikeudet.

Etsimme nyt ravintola- ja cateringalan opiskelijaa harjoitteluun

Harjoittelijana työtehtäviisi lukeutuvat mm. keittiötyöt, salityöt, siivous, pakkaus ja puutarhatyöt (raaka-aineiden keräys ja valmistelu). Erityisiä pätevyysvaatimuksia meillä ei ole, tärkeintä on innostunut asenne ja halu oppia uutta. Työtehtäviin perehdytetään, mutta atk-taidot ovat eduksi. Sinulla on mahdollisuus harjoittelun ohella myös keikkatyöhön.

Työpäivän pituus on sovittavissa ja ruokailu kuuluu harjoitteluun. Toivon, että tuot tullessasi alan uusia tuulia ja kenties apua markkinointiin ja tuotekehittelyyn. Tervetuloa!

Ota yhteyttä: Maija Timonen, puh. 0503499018, maija.timonen@kolumbus.fi

Katso Maijan terveiset videolta: