Categories
Harjoittelupaikat

Suomen Hoivakoira Kolilla etsii matkailualan harjoittelijaa

Suomen Hoivakoira on yhteisöllisiä hyvinvointipalveluja tuottava kolilainen yritys. Haluamme edistää sekä ihmisten keskinäistä että ihmisten ja eläinten sekä muun ympäristön välistä yhteisymmärrystä, luottamusta ja yhteistyötä. Hoivakoiran palveluihin kuuluvat koulutus sekä erilaiset kurssit, lomat ja teemapäivät. Palveluille on leimallista kiireettömyys, pysähtyminen elämän äärelle. Usein tapahtumiin sisältyy toiminnan vastapainoksi syvällistä itsetutkiskelua sisäisen muutoksen merkeissä.

Kesäkaudella toimimme paljon luonnossa eri tavoin liikkuen ja havainnoiden, viipyillen tulisteluhetkissä ja evästelytauoilla, kuuntelevissa aidoissa kohtaamisissa. Yrittäjän lisäksi Hoivakoiran ”laumaan” kuuluu 3-5 osa-aikaista, kaksijalkaista kohtaamistentekijää sekä 5 tukikoiraa: lancashirenkarjakoirat Muru, Luka, Siru, Lilli ja Hippu. Voit tutustua meihin tarkemmin verkossa osoitteessa hoivakoira.fi.

Etsimme nyt joukkoomme matkailualan opiskelijaa harjoitteluun. Lisäksi eräopasopiskelijoille on tarjolla kesähommia.

Arvostamme koeteltuja asiakaspalvelutaitoja ja aitoa, omakohtaista kiinnostusta hyvinvointiin sekä henkiseen kasvuun. Lisäksi luonnon ja eläinten kunnioitus, luonnossa liikkumisen harrastuneisuus sekä eläinkokemus ovat eduksi. Myös tietokonetaitoja tarvitaan palveluiden markkinointipuoleen. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin kiinnostus edustamiimme teemoihin, rohkeus heittäytyä kokeilemaan sekä halu oppia uutta.

Hyvä fyysinen ja henkinen kunto avaa harjoittelumahdollisuuksia enemmän (esim. vaellusretriitit). Myös vastuulliset tehtävät ovat mahdollisia (esim. kurssin organisaattori/organisaattori), mikäli sinulta löytyy taustaa ja kokemusta ennestään.

Jos kulkeminen on haasteellista, voit myös yöpyä meillä harjoittelun aikana. Kuljetus onnistuu Kolin kylältä toimipaikkaan. Työaika on sovittavissa, ruokailut joko talonväen mukana tai omin eväin.

Yrityksemme vahvuuksia ovat innovatiivisuus, ketteryys ja hyvät kumppanuudet. Toivommekin sinulta harjoittelijana kumppanuutta, uusia ideoita ja yhteistyötä.

Ota yhteyttä: Helena Prepula, puh. 0405017955, helena.prepula@gmail.com