Categories
Harjoittelupaikat

Attendo Esteri tarjoaa harjoittelupaikkoja sairaanhoitaja-, lähihoitaja-, sosionomi- sekä fysioterapiaopiskelijoille

Attendo Esteri on Kiteen keskustassa sijaitseva ikäihmisten asumisyksikkö. Meillä on yhteensä 41 asukaspaikkaa: 10 paikkaa vaikeavammaisille ikääntyneille sekä 31 paikkaa tehostetun palveluasumisen asiakkaille. Yksikössämme työskentelee 2 sairaanhoitajaa tiimisairaanhoitajina, 25 vakituista ja 10 määräaikaista lähihoitajaa ja hoiva-avustajia, hoitoapulaisia, siistijä sekä oma kokki.

Etsimme nyt joukkoomme sairaanhoitaja-, lähihoitaja-, sosionomi- sekä fysioterapiaharjoittelijoita

Harjoitteluun kuuluvat perusammatilliset tehtävät, mutta meillä pääset halutessasi kehittämään myös erikoisosaamista. Sairaanhoitajana ja lähihoitajana voit toimia tiimivastaavana. Attendolla sinulla on myös mahdollisuus suorittaa lähiesimiehen perustutkinto. Yksikössämme on asukkaille omat fysioterapiapalvelut, joten fysioterapeuttiharjoittelijana pääset perehtymään mm. ergonomiaan, siirtymisiin ja apuvälineisiin.

Meillä on tarjolla paljon eritasoisia tehtäviä, joten voit olla niin alkuvaiheen opiskelija kuin valmistumisen kynnyksellä. Sinulla on mahdollisuus keikkatyöhön opintojen ohessa. Harjoittelut ovat pääsääntöisesti palkattomia, mutta sijaisuuksista maksetaan yksityisen sosiaalialan TES:in mukaista palkkaa. Harjoittelusi aikana voit ruokailla omakustannushintaan ja työvaatteet tulevat työnantajan puolesta.

Attendolla työskennellessä etenemismahdollisuudet ovat hyvät: jos tiiminvetäjän tehtävät kiinnostavat, sinulla on mahdollisuus edetä yksikönjohtajaksi asti. Toimimme ympäri Suomen laajasti erilaisilla asiakassektoreilla, joten yksikön vaihto on helppoa elämäntilanteen mukaan, kiinnostuksesi mukaan voit siirtyä yksiköiden välillä ja erikoistua. Meillä työtä kehitetään joka talossa yksilöllisesti, laadukas hoitotyö on ykkösprioriteettimme, ja asiakas aina toiminnan keskiössä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!
Hae harjoittelupaikkaa: hoivakodin johtaja Sanna Väkeväinen, sanna.vakevainen@attendo.fi
puh. 044 494 3460

Katso videolta Essin urapolkutarina harjoittelijasta joustavan oppisopimuksen kautta attendolaiseksi: