Categories
Harjoittelupaikat

JIP Isännöinti etsii taloushallinnon ja isännöinnin harjoittelijaa Lieksan ja Juuan toimipisteelle

Joen Isännöintipalvelu/JIP Isännöinti on täyden palvelun isännöinti- ja kiinteistöalan konsultointiyritys. Meillä on lähes 40 vakituista työntekijää kolmessa toimipisteessä Joensuussa, Lieksassa ja Juuassa. Työtehtäviä löytyy isännöinnin, teknisen isännöinnin, taloushallinnon, vuokraustoiminnan ja asiakaspalvelun piiristä. Olemme kasvava ja kehittyvä yritys, joka tarvitsee jatkuvasti uutta osaamista riveihinsä.

Etsimme nyt taloushallinnon ja isännöinnin traineeta Lieksan ja Juuan toimipisteellemme. Meillä on tarjolla sinulle sekä isännöintiin, kirjanpitoon/taloushallintoon ja asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä tai osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan näiden yhdistelmiä. Toivomme, että olisit edennyt jo pidemmälle ammatillisissa tai kaupallisissa opinnoissasi tai sinulla on jo jonkin verran työkokemusta alalta. Harjoittelijana tulet toimimaan tiiviisti asiakasrajapinnassa ja sinun tulisi pystyä omaksumaan useita erilaisia järjestelmiä ja ohjelmistoja.

Olemme kasvava ja kehittyvä yritys, joka tarvitsee jatkuvasti uutta osaamista riveihinsä.

Toivomme, että sinulla on mahdollisuus pidempiaikaiseen harjoitteluun, että ehdit päästä kunnolla sisälle taloon ja työtehtäviin. Työpäivän pituus on joustavasti sovittavissa ja joissain tehtävissä myös etätyö on mahdollista. Paras ajankohta harjoittelun aloittamiselle on kevään tilinpäätöskauden jälkeen tai syksyllä/loppuvuodesta.

Vahvuutemme on isännöintialan pitkä ja laaja-alainen kokemus, monipuoliset työtehtävät ja harjoittelumahdollisuudet ja työporukka, johon on helppo tulla mukaan. Harjoittelijana pääset tekemään heti oikeita työtehtäviä ja opit alan sisällön lisäksi käyttämään monia erilaisia järjestelmiä. Lisäksi verkostoituminen ja kerrytetty osaaminen voi poikia sinulle jatkossa mahdollisuuden työllistyä. Moni nykyisistä työntekijöistämme onkin tullut taloon harjoittelun tai työkokeilun kautta. Kenties harjoittelun kautta sinustakin voi kasvaa tiimiimme uusi JIPPILÄINEN!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: Toivo Korhonen, puh. 050 362 8425, toivo.korhonen@jipisannointi.fi
Satu Turunen, puh. 050 388 6619, satu.turunen@jipisannointi.fi