Categories
Harjoittelupaikat

Kaupparinne Oy Rääkkylässä etsii harjoittelijaa kesäkaudelle

Olemme Rääkkylän Rasivaarassa toimiva rautakauppa. Valikoimissamme ovat mm. rakennustarvikkeet, maalit, jätevesijärjestelmät, akku- ja sähkötyövälineet, sahat ja puutarhatyövälineet, kodinkoneet ja keittiökalusteet, kiväärin ja haulikon patruunat sekä paljon muuta. Hoidamme kuljetukset omalla kuorma-autolla.

Etsimme nyt rautaista harjoittelijaa kevät-kesäkaudelle 2022, harjoittelun voit aloittaa sopimuksen mukaan. Meillä on tarjolla erilaisia työtehtäviä, joten voit olla joko ammattikoulun tai amk:n opiskelija esimerkiksi markkinoinnin, rakennustekniikan tai metsätalouden alalta tai auto- tai konepuolelta. Harjoittelutehtävät voidaan räätälöidä täysin kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Tehtäviä on mm. myynnin, tuotteiden tarkistuksen ja tuloutuksen, esillepanon ja mallien kasauksen sekä varaston ja kuljetusten parissa.

Harjoittelu on palkaton, mutta harjoittelun jälkeen sinulla on mahdollisuus palkalliseen kesäduuniin.
Aiempaa myyntikokemusta ei vaadita ja kassajärjestelmän käyttöön opetetaan. Tärkeintä meillä on asiakaspalveluhenkisyys ja reipas asenne työtä kohtaan.

Ota yhteyttä: Eeva Mikkonen, puh. 044 300 6148, kaupparinne@kaupparinne.fi