Categories
Harjoittelupaikat

Kone- ja tuotantotekniikan opiskelijoille harjoittelupaikkoja Keslan Kesälahden tehtaalla

MATCHING YOUR TALENT. Kesla on nykyaikaisen metsäteknologian ja materiaalinkäsittelyn johtava osaaja. Innovatiiviset, laadukkaat tuotteemme on tehty Suomessa vuosikymmenten kokemuksella ja asiakasymmärryksellä, vastaten kovimpiinkin vaatimuksiin niin metsässä kuin sen ulkopuolellakin.


Etsimme nyt Kesälahden tehtaalle harjoittelijoita – olisiko tässä sinun seuraava #yourlifetimematch?

Etsimme kone- ja tuotantotekniikan opiskelijoita harjoitteluun Kesälahdelle, jossa valmistetaan maailmalla mainetta niittäneitä harvesterikouria sekä traktoreihin sopivia kuormaimia, metsäperävaunuja ja hakkureita. Voit olla Karelian konetekniikan tai Industrial Management -koulutusohjelman opiskelija tai Riverian kone- ja tuotantotekniikan opiskelija, sillä työtehtävät voidaan räätälöidä koulutustason ja osaamisesi mukaan. Toivomme, että sinulla on mahdollisuus pidempään, yhtäjaksoiseen harjoitteluun.

Harjoitteluun kuuluvat normaalit tuotannon tehtävät, kuten osavalmistus, hitsaus, logistiikkatyö, pintakäsittely tai kokoonpano ohjattuna. Työpäivät ovat normaalisti 8 tunnin mittaisia. Normaalit kädentaidot riittävät, työtehtäviin opastetaan työpaikalla. Ammatillisesta osaamisesta on hyötyä, mutta se ei ole vaatimuksena. Hitsaajan pätevyydet teetetään Keslalla, ja myös työvaatteet saat meiltä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää:
Tuotantopäällikkö Mika-Pekka Tiainen, puh. 0403522145, mikapekka.tiainen@kesla.com

Katso videolta Tatun tarina ja tule keslalaiseksi!