Categories
Harjoittelupaikat

Tule kehittämään Bomban digimarkkinointikokonaisuutta kanssamme!

Kuvassa Pikesin iloinen kehittäjäjoukko.

Pielisen Karjalan Kehittämiskeskus Oy PIKES on Nurmeksen alueen oma kehittämisyhtiö. Kehitämme aluetta omalla osaamisellamme, yhteistyöverkostoillamme ja palveluillamme. PIKES koordinoi koko Nurmeksen matkailualueen kehittämistä ja matkailumarkkinointia. Kehitämme aktiivisesti digimarkkinointia ja kaipaamme tähän alan opiskelijoiden tuoreita näkemyksiä.

Etsimmekin nyt harjoittelijaa/harjoittelijatiimiä avuksi digimarkkinoinnin kehittämiseen

Toteutamme alueellista matkailumarkkinointia nimellä Bomba ja ylläpidämme Nurmeksen alueen matkailusivustoa osoitteessa bomba.fi. Bomba.fi-sivusto on tällä hetkellä olemassa neljänä eri kieliversiona: suomeksi, saksaksi, englanniksi ja venäjäksi. Yksi tärkeä kehittämisalue on hakusanaoptimointi ja hakusanamainonta. Voit tehdä harjoittelun aikana myös somemarkkinointia ja sisällöntuotantoa verkkosivuille ja sosiaalisen median kanaviin. Harjoitteluun voi kuulua myös muita digimarkkinointiin liittyviä tehtäviä ajankohdan mukaan.

Saat erinomaisen mahdollisuuden luoda verkostoja matkailualalla, mistä voi poikia myös työpaikka valmistumisen jälkeen.

Tehtävät soveltuvat erinomaisesti Karelian International Business-, matkailualan tai liiketalouden opiskelijalle tai opiskelijatiimille.  International Business -opiskelijan tehtäväkenttään kuuluisi erityisesti sisällöntuotanto ja hakusanaoptimointi sivuston eri kielillä sekä muita ajankohtaan soveltuvia tehtäviä. Tehtävät vaativat matkailun ja markkinoinnin ymmärtämistä. Kanavat oppii kyllä harjoittelun aikana, joten välttämättä aiempaa tuntemusta tekniikasta et tarvitse.

Harjoittelijana Pikesillä pääset itse vaikuttamaan työtehtävien sisältöön, työajat ovat joustavat ja saat erinomaisen mahdollisuuden luoda verkostoja matkailualalla, mistä voi poikia myös työpaikka valmistumisen jälkeen.

Osa kehittämistyöstä on mahdollista tehdä myös etänä. Työpaikka sijaitsee aivan Nurmeksen juna- ja linja-autoaseman vastapäätä, joten julkisilla liikennevälineillä kulkeminen on helppoa ja liikenneyhteydet Joensuun suunnasta hyvät.

Kehittämistyötä ei myöskään tarvitse pähkäillä yksin, sillä harjoittelussa toimit(te) tiiminä Pikesin matkailukoordinaattori Kati Lipposen kanssa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: Kati Lipponen, puh. 050 406 6122, kati.lipponen@pikes.fi