Categories
Harjoittelupaikat

Sähkö-/automaatioalan opiskelijalle tarjolla harjoittelupaikka Kesälahdella

Kesel Oy on monipuolinen sähköalan yritys Kesälahdella. Teemme sähkö- ja automaatioasennuksia, antenni- ja tietoliikenneverkkoja sekä sähkölaitekorjausta. Meillä on 6 kokoaikaista ja 2 osa-aikaista työntekijää.

Etsimme nyt sähkö/automaatioasentajia harjoitteluun. Voit erikoistua perussähköasennuksiin, automaatioasennuksiin tai televerkkoasennuksiin oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Teemme sähköasennuksia ja teollisuuspuolella automaatioasennuksia Kesälahden, Uukuniemen, Kiteen ja Punkaharjun alueella. Televerkkoasennuskohteet sijaitsevat kauempana: näissä kohteissa on oltava valmis tekemään reissutyötä. Harjoittelun voit aloittaa koska tahansa, hommia on tarjolla ympäri vuoden.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää: Paavo Makkonen, puh. 013 315 133 (myös WhatsApp), paavo.makkonen@kesel.fi