Categories
Harjoittelupaikat

Kotileipomo Anu Hyttinen Rääkkylässä etsii leipuri-kondiittoriharjoittelijaa

Olemme kotileipomo, kahvio ja pitopalveluyritys Rääkkylän Rasivaarassa. Paistamme piirakoita ja kauraleipää päivittäin, ruisleipää, pitsaa, pullaa, kahvikakkuja, voileipäkakkuja, tiistaisin munkkeja ja tilauksesta mitä vain. Teemme pitopalvelut syntymäpäiväjuhliin, hautajaisiin ja muihin juhliin. Erityisen kuuluisia olemme juuri karjalanpiirakoista.

Henkilökuntaamme kuuluu yrittäjän lisäksi kaksi kokoaikaista työntekijää. Etsimme nyt ahkeraa ja oma-aloitteista leipuri-kondiittoriharjoittelijaa joukkoomme. Harjoittelijana työtehtäviisi kuuluvat mm. leipominen, pakkaaminen, asiakaspalvelu ja kahvion pitäminen.

Tässä hommassa vaatimuksena on hygieniapassi ja sujuva suomen kieli. Perusasiat olisi hyvä olla hanskassa, piirakanpaistotaito on iso plussa, mutta sen oppii kyllä käden käänteessä.

Työt alkavat normaalisti klo 6 valmisteluilla, mutta harjoittelujaksolla työaika on soviteltavissa aikataulujesi mukaan, esim. klo 8-14. Oma auto tai kyyti on hyvä olla, julkisilla liikennevälineillä kulkeminen on hankalaa.

Paras aika harjoittelun aloittamiselle olisi kevät: pääsiäisestä eteenpäin meillä vilkastuu ja kesällä mökkiläiset yli tuplaavat asukasluvun!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: Anu Hyttinen, puh. 0503050693, kotileipomo.anuhyttinen@gmail.com