Categories
Harjoittelupaikat

Marjapaikka Oy:llä Valtimolla tarjolla harjoittelupaikkoja puutarha-alan opiskelijoille

Marjapaikka on valtimolainen puutarha-alan yritys. Puutarhan ohella meillä on tilamyymälä, jossa on myynnissä mm. naistenvaatteita, tekstiileitä, kynttilöitä ja luonnon kosmetiikkaa. Kauppapuutarhastamme löytyy kasveja laidasta laitaan. Tilallamme ovat myynnissä puut, pensaat, perennat, kesäkukat ja yrtit.

Etsimme nyt puutarha-alan opiskelijoita kesäharjoitteluun puutarhalle

Työtehtäviin lukeutuvat puutarhan kevättyöt: mm. ruukutusta, istuttamista ja kitkemistä, kastelua sekä kukkamyyntiä.  Työt alkavat yleensä keväästä ja lumitilanteesta riippuen toukokuun alkupuolella ja jatkuvat kesäkuun loppuun.

Meillä Marjapaikassa työtä tehdään intohimolla ja täydestä sydämestä ja yrityksen keskeisimmät arvot rakentuvatkin iloisen, ja ennen kaikkea asiakaslähtöisen palvelun ympärille.

Tervetuloa Marjapaikan ihmeelliseen maailmaan!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: Juha Haverinen, puh. 0500 208 998