Categories
Harjoittelupaikat

Tilitoimisto Framstek Oy Tuupovaarassa etsii harjoittelijaa

Framstek Oy on kahden naisen tilitoimisto, joka palvelee yrityksiä Joensuun, Ilomantsin, Kiihtelysvaaran ja Tuupovaaran alueilla. Tarjoamme yrityksille ja taloyhtiöille monipuolisia kirjanpidon, palkanlaskennan ja isännöinnin palveluita. Tilitoimistossamme pääset mukaan oppimaan käytännössä taloushallinnon tehtäviä, esim. tekemään myyntilaskutusta, käsittelemään ostolaskuja, laatimaan veroilmoituksia, tilinpäätöksiä, raportteja, sopimuksia ja viranomaisilmoituksia oman harjoittelusi tavoitteiden mukaan.

Haemme harjoittelijoita joustavasti, ja voit aloittaa meillä vaikka heti. Voit olla merkonomi- tai tradenomiopiskelija. Toimistomme sijaitsee Tuupovaarassa. Tarvittaessa voimme järjestää asunnon Tuupovaarasta harjoittelusi ajaksi. Ohjelmistomme Netvisor mahdollistaa myös etätyöskentelyn ohjauksessa. 

Ota yhteyttä: Tiina Savinainen puh. 040 536 3233, s.isannointi@gmail.com