Categories
Harjoittelupaikat

Arskan Kone etsii tekniikan ja liiketalouden alan harjoittelijoita

Arskan Kone on henkilöautojen ja raskaan kaluston huoltoon erikoistunut yritys, joka työllistää 30 kokoaikaista työntekijää. Meillä työskentelee koneen- ja kuorma-auton kuljettajia, henkilöauton ja raskaan kaluston autoasentajia sekä taloushallinnon ammattilaisia.


Olemme monialainen perheyritys, jolla on laaja ja vakiintunut asiakaskunta, laaja palveluskaala ja osaamista laidasta laitaan. Olemme mm. Ponssen, Keslan ja Volvon valtuutettu huoltopiste sekä Euromasterin partneri rengasmyynnissä.


Meillä on tarjolla monipuolisia harjoittelutehtäviä kone- ja hallipuolella, maanrakennuspuolella ja toimistossa, mm. raskaan kaluston ja henkilöauton asentajia. Tehtävät räätälöidään osaamistasosi mukaan, ammattipätevyyksiä ei vaadita, mutta niistä on toki hyötyä. Toimiston puolella sujuva tietokoneen käyttötaito on välttämätön, mutta ohjelmistoihin perehdytämme paikan päällä.


Käytännön työtehtävien lisäksi meillä on tarjolla myös opinnäytetyön aiheita. Varastoinnin kehittäminen ja sähköisen kirjanpidon käyttöönotto olisi yksi tärkeä kehityskohde yritystoiminnassamme, erityisesti eri vaihtoehtojen ja ohjelmistojen kartoittaminen siihen liittyen. Suodatinhuoneen varastointijärjestelmän kehittäminen on yksi erityinen kehitystarve, johon toivomme apuasi. Opinnäytetyö markkinoinnin alalta olisi myös mahdollinen, esim. markkinointisuunnitelman laatiminen.


Ota yhteyttä: Sari Haapalainen puh. 0505463536 sari.haapalainen@arskankoneoy.fi

Tutustu meihin tarkemmin: https://arskankoneoy.fi/