Categories
Harjoittelupaikat

Kotimäen Pitotupa etsii ravintola-alan opiskelijaa harjoitteluun

Kotimäen Pitotupa on vanhassa Kotimäen kansakoulussa toimiva yhden naisen lounasravintola ja pitopalveluyritys. Teemme maistuvaa kotiruokaa ”rakkaudesta ruokaan” -periaatteella.

Etsimme harjoitteluun ravintola-alan opiskelijaa, voit olla esimerkiksi Riverian kokkiopiskelija. Työtehtäviisi sisältyy kassatyöskentely, salityöskentely, lounasruuan valmistus, siivous ja astiahuolto. Voit osallistua myös pitopalveluun mahdollisuuksien ja halukkuutesi mukaan, sillä tilaisuudet sijoittuvat yleensä ilta-aikaan ja viikonloppuihin.  

Tule sellaisena kuin olet, jaetaan vinkkejä puolin ja toisin. Tervetuloa tupaan!

Keittiön puolella hygieniapassi on vaatimuksena, muita erityisiä pätevyyksiä ei vaadita. Voit olla niin alkuvaiheen opiskelija kuin valmistumisen kynnyksellä. Asiakaspalvelulähtöisyys on tässä työssä kaiken a ja o ja tämä on työtä asiakkaita varten. Aiempi kassakokemus ei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut kassajärjestelmän käyttöön paikan päällä. Harjoittelu on palkaton, mutta sinulla on mahdollisuus palkalliseen kesätyöhön harjoittelujakson jälkeen. Tupa tarjoaa sinulle ruokailut ja salin puolella tarvittavat suojavaatteet, kuten essun ja hatun.

Ota yhteyttä: Armi Ilvonen puh. 040 162 1806, armi.ilvonen@kotimaenpitotupa.fi