Categories
Harjoittelupaikat

Kuuksenvaaran Konepalvelu etsii maatalousalan harjoittelijaa

Kuva: Eija Irene Hiltunen

Tervehdys Kumpulan tilalta Kuuksenvaarasta!

Maatilallamme on maata reilu 100 ha, teemme kasvinviljelyä, urakointia traktoreilla sekä kiinteistöjen pihatöitä.

Harjoittelijan toimenkuvaan maatilalla kuuluvat maataloustyöt sekä kasvinviljelytilan työt traktorinajosta maanäytteiden keräämiseen. Lisäksi tuotteiden pakkausta, valokuvausta ym. sekä koneen korjausta.

Pätevyyksiä ei tarvita, maata ei ole ennenkään viljelty korteilla! Osaaminen karttuu kyllä tekemisen myötä, oma-aloitteisuus on ykkösasia, toinen on työnkirjaustaito. Traktorikortti on peltotöissä välttämätön, ja plussaa, jos sinulta löytyy myös B-kortti.

Tilamme kehittyy, ensi vuonna peltopinta-ala nousee ja työmäärä myös. Hyppää kelkkaamme, ei tule tylsiä päiviä!

Työpäivät ovat meidän alalla joustavia, joskus on pidempiä päiviä, joskus vähemmän töitä. Harjoitteluajan palkka voidaan neuvotella tapauskohtaisesti osaamistason mukaan. Tilallamme on mahdollisuus ruokailla ja majoittua ja työvaatteet saat talon puolesta.

Aito innostus alaan, jota opiskelee, on iso asia, ja toivomme, että voit tuoda tullessasi tietotaitoa tilalle. Kenties saat täältä jopa opinnäytetyön aiheen, vaikkapa uudesta kasvista alueellamme? Tilamme kehittyy, ensi vuonna peltopinta-ala nousee ja työmäärä myös. Hyppää kelkkaamme, ei tule tylsiä päiviä!

Ota yhteyttä: Joonas Potkonen puh. 0407306421
Tutustu lisää: www.kuuksenvaarankonepalvelu.fi  Youtube/ Kuuksenvaaran Konepalvelu