Categories
Harjoittelupaikat

Etsimme eläintenhoito-opiskelijaa Elämysmantsin tallille

Elämysmantsi on Ilomantsin Tokrajärvellä sijaitseva islanninhevostalli, joka tarjoaa ratsastus- ja ohjelmapalveluita. Tallia pyörittää yrittäjäpariskunta Meeri ja Ismo Törrönen, ulkopuolisia työntekijöitä meillä ei ole. Olemme aito, ihmisläheinen, matalan kynnyksen paikka, jonne on helppo tulla.

Etsimme eläintenhoito-opiskelijaa harjoitteluun. Tallilla työtehtäviisi kuuluvat eläintenhoito, tallin ympäristön huolto ja hoito (kiinteistönhoito), laitumien hoito, hevosaitojen rakennus ja mahdollisesti ohjelmapalveluiden suunnittelu ja toteutus (joulutapahtuman yms. yleisötapahtumien markkinointi, ideointi ja toteuttamiseen osallistuminen).

Erityisiä pätevyysvaatimuksia meillä ei ole, perusasiakaspalvelutaidot ja kiinnostus eläintenhoitoalaan riittää. Koneiden ja laitteiden käyttötaito on aina tallihommissa plussaa, mutta näihin perehdytetään työn ohessa.

Sopivin harjoitteluaika tallilla on keväästä syksyyn, talvi on hiljaiseloa. Tallimme sijaitsee syrjässä, joten oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemista. Halutessasi voit yöpyä harjoittelusi aikana myös meillä, majoitustilaa löytyy reilusti. Ruuat ja välipalat tarjoamme talon puolesta.

Harjoittelijan lisäksi kaipaamme metsätalous/metsänhoitosuunnitelmaa. Elämysmantsilla on metsäalaa yhteensä noin 200 ha useilla eri palstoilla. Suunnitelman laatiminen sopisi mainiosti esim. opinnäyte- tai projektityöksi Karelian metsätalouden opiskelijalle.

Ota yhteyttä: Meeri Törrönen puh. 040 507 6623, info@elamysmantsi.fi
Tutustu lisää: www.elamysmantsi.fi