Categories
Harjoittelupaikat

Hoiva ja Huolenpito Kotipiha etsii lähihoitaja- ja sairaanhoitajaharjoittelijoita

Hoiva ja Huolenpito Kotipiha on yksityinen kotipalveluyritys Ilomantsissa. Tuotamme säännöllistä kotihoitoa sekä tukipalveluita pääsääntöisesti ikäihmisille ja veteraaneille Ilomantsin ja Joensuun alueella. Tuotamme palveluita myös lapsiperheille.

Tavoitteenamme on tuottaa luotettavaa ja laadukasta kotipalvelua, joka räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Etsimme nyt tiimiimme lähihoitaja- ja sairaanhoitajaharjoittelijaa. Työparina toimiessa saat arvokasta kokemusta työnohjauksesta ja tiimityöskentelystä. Harjoittelutehtävät suunnitellaan aina täysin oman osaamistasosi mukaan, joten voit olla niin opintojesi alussa kuin valmistumisen kynnyksellä.

Tutustu palveluihimme: https://hoivakotipiha.fi/

Ota yhteyttä: Yrittäjä, sairaanhoitaja Leena Haapalainen puh. 0503439978 hoiva.kotipiha@gmail.com
Vastaava sairaanhoitaja Tiina Savinainen puh. 0405363233