Categories
Harjoittelupaikat

Vaara-Karjalan Osuuspankki etsii liiketalouden opiskelijaa asiakaspalvelutehtäviin

Vaara-Karjalan Osuuspankki on OP ryhmään kuuluva paikallispankki, jossa työskentelee 25 finanssialan ammattilaista. Meillä on konttorit neljällä paikkakunnalla: Ilomantsissa, Enossa, Kiihtelysvaarassa ja Tuupovaarassa. OP Vaara-Karjala on ihmisläheinen ja jatkuvasti uudistuva työyhteisö. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden itsesi kehittämiseen, mahtavat työkaverit sekä erinomaiset henkilöstöedut.

Harjoittelijana tehtäviisi kuuluu rahavastuullista asiakaspalvelua, asiakasopastusta sekä asiakkaiden kontaktointia puhelimella. Työ vaatii aktiivista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta. Kaupallinen peruskoulutus on hyvä pohja pankkialan asioiden opiskeluun, ja tekniset ja digitaidot ovat eduksi. Halu uuden oppimiseen ja sujuvaan yhteistyöhön on välttämätöntä. Pankkisovellukset ja ohjeet opetamme sinulle perehdytysvaiheessa.

Harjoittelu voi alkaa joustavasti opintoaikataulusi mukaan vuoden 2022 aikana. Harjoitteluajalta maksamme rahoitusalan TES:in mukaisen harjoittelijan palkan ja tarvittaessa voimme järjestää sinulle asunnon harjoittelun ajaksi. Työaika on 37 tuntia/viikko ja voit työskennellä Ilomantsin, Enon, Kiihtelysvaaran tai Tuupovaaran konttorissa.

Ota yhteyttä: Raili Hyvönen, puh. 010 256 3410, raili.hyvonen@op.fi