Categories
Harjoittelupaikat

Etsimme liiketalouden opiskelijaa myyntityöhön

Kesport-Kenkä-Tekstiili Kortelainen on monipuolinen ja palveleva urheiluvälineiden ja -varusteiden sekä tekstiilien ja kenkien erikoiskauppa aivan Ilomantsin keskustassa. Kauppiaan lisäksi henkilökuntaamme kuuluu 3 kokoaikaista työntekijää.

Harjoittelijana työhösi kuuluvat myyjän monipuoliset työtehtävät: mm. myymälän siisteyden ylläpito, tuotteiden hinnoittelu ja esillepano, asiakaspalvelu ja myyntityö, tuotetietous, tarjousten suunnittelu, tuotteiden varastointi, kassalla ja tietokoneella työskenteleminen.

Työ vaatii oma-aloitteisuutta, avoimuutta, näppäryyttä, ulospäinsuuntautuneisuutta, palvelualttiutta, asiakkaiden huomioimista, positiivista asennetta, halua oppia joka päivä jotain uutta ja kiinnostusta kaupan alaan. Aina on etu, jos sinulla on työkokemusta kaupan alalta. B-ajokortti olisi suotavaa.

Lisäksi kaipaisimme apua verkkokehittämisen puolella (verkkokauppa, verkkosivut, Facebook- ja Google-mainonta). Olemme olleet mukana Business Joensuun Digi.Grow-ohjelmassa, joten pohja on jo luotu, mutta paljon tekemistä sillä puolella riittää.

Palvelu, monimuotoisuus ja asiantuntemus on ollut aina kauppamme ylpeys. Tavoitteenamme on, että kaikki arjesta juhlaan löytyy saman katon alta ja asiakas on meille yhtä tärkeä, apu pyritään löytämään joka tilanteessa. Vahvuutemme on ehdottomasti monipuolisuus: jokainen päivä on erilainen ja työtehtävät monipuoliset ja vaihtelevat.

Ota yhteyttä: Heli Kortelainen, puh. 0400 264 100 kesport.ilomantsi@kolumbus.fi