Categories
Harjoittelupaikat

Kuljetus Savinainen etsii harjoittelijaa kiinteistönhuollon tehtäviin

Kuljetus Savinainen Oy on kiinteistöhuoltoon, kuljetuksiin ja konetöihin erikoistunut Vaara-Karjalan alueella toimiva yritys. Kiinteistönhuoltopuolella huolehdimme kiinteistöjen huolto- ja hoitotöistä, piha-alueiden siisteydestä ja talvikunnossapidosta sekä portaiden ja yleisten tilojen siisteydestä. Yrityksemme toimipiste sijaitsee fyysisesti Tuupovaarassa.

Kiinteistönhuollon lisäksi yrityksemme palveluihin kuuluvat lokakaivon tyhjennykset, soratoimitukset, vaihtolavakuljetukset sekä metallinkeräys.

Palveluissamme otamme aina huomioon asiakkaan erityistarpeet ja kuuntelemme asiakasta päästäksemme parhaaseen lopputulokseen. Asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia.

Etsimme nyt harjoittelijaa kiinteistönhuollon tehtäviin. Harjoittelijana tehtäviisi kuuluvat monipuoliset kiinteistönhoidolliset työt sisätiloissa ja ulkona. Meillä sinulla on mahdollisuus tutustua myös kiinteistöalan erikoistehtäviin, kuten uima-allashoitoon sekä monipuolisiin taloautomaatioihin.

Ota yhteyttä: Timo Savinainen puh. 050 577 2400, savinainen@gmail.com