Categories
Harjoittelupaikat

Forbicon hakee 1-2 henkilöä raivaussahalla tehtäviin taimikonhoitotöihin kesäkausille

Forbicon hakee 1-2 henkilöä raivaussahalla tehtäviin taimikonhoitotöihin kesäkausille (lumeton aika n. 6 kk). Työmaat sijaitsevat Tornatorin metsissä Ilomantsissa Huhuksen – Käenkosken suunnilla. Sahaajat toimivat itsenäisinä yrittäjinä, useimmiten toiminimiyrityksenä. Yrityksen perustamisessa avustetaan eikä se tule olemaan ongelma. Mieluiten haetaan pitkäaikaista useamman vuoden yhteistyötä.

Palkkaus on työkohteen vaikeusasteen mukaan määritelty hehtaarikohtainen urakkataksa. Työaika on vapaa ja myös osa-aikainen työ käy, kuitenkin siten, että kunkin sahaajan kanssa sovitaan tavoitetyömäärä kesäkaudelle.
Myös harjoittelujakso tai oppisopimus on mahdollista. Harjoittelijahaussa haen sellaista henkilöä, joka olisi kiinnostunut valmistuttuaan jatkamaan raivaussahatöissä Forbiconilla Ilomantsissa.

Forbicon Oy on vuonna 2015 perustettu metsäbiotalouden konsultointiyritys (www.forbicon.fi), joka nykyisin keskittyy metsähoitotöihin Tornatorin metsissä Ilomantsissa. Tornator (www.tornator.fi) omistaa Suomessa metsiä yli 660 000 ha, joista pääosa painottuu Itä-Suomeen. Forbicon hoitaa Tornatorin taimikonhoitotyöt Ilomantsissa Huhuksen ja Käenkosken suunnilla, missä Tornatorilla on useamman kymmenentuhannen hehtaarin yhtenäiset metsäalueet.

Ota yhteyttä:
Martti Kettunen
FORBICON OY
0400 546 682
[email protected]
www.forbicon.fi