Categories
Harjoittelupaikat

Konetekniikan insinööriopiskelija, tule meille kehittämään suunnitteluosaamistasi!

Kesmac Oy on erikoistunut massiivisten komponenttien valmistukseen. Kuvassa valmistumassa uunin pyörivä rengas.

Kesmac Oy on laser- ja vesileikkaukseen erikoistunut konepaja Kiteellä ja Kesälahdella. Tuotantomme keskittyy mittaviin osakokonaisuuksiin, kuljettimiin ja säiliörakenteiden valmistamiseen. Hallitilaa meillä on yksi hehtaari ja nostokykyä 20 tonnia.

Pystymme vastaamaan myös haastaviin toteutuksiin: sen mahdollistaa oma suunnittelutiimimme, laser- ja vesileikkauslinjastot, automaattimustauslinja, nykyaikaiset laserhitsaukset sekä robottihitsaukset osaavassa ohjauksessa. Uutuutena meillä nyt 3D-valmistus. Lue lisää meistä, tuotannosta ja laitteistostamme: https://kesmac.fi  

Etsimme nyt Karelian konetekniikan opiskelijaa harjoitteluun työnsuunnittelutehtäviin

Harjoitteluajankohta voidaan sopia vapaasti opintojesi aikataulun mukaan. Jos olet jo pidemmällä opinnoissasi ja harjoittelusi ajoittuu kesäaikaan, voit toimia työnjohdon sijaisena ja hankkia samalla esimieskokemusta.

Työtehtäviisi työnsuunnittelijana sisältyy laserleikkauksen kappaleiden työnsuunnittelu ja ohjelmointi, leikkauksen optimointi. Meillä pääset kehittämään osaamistasi nykyaikaisilla vesikoneilla ja laserleikkureilla ammattilaisen opastuksessa.

Tärkeintä tässä työssä on innokas asenne ja aito halu oppia. Harjoittelijalle maksamme harjoittelijan palkkaa.

Ota yhteyttä: Eero Tiainen, puh. 0400 869 155, eero.tiainen@kesmac.fi