Categories
Harjoittelupaikat

Harjoittelupaikkoja lähihoitajalle, sairaanhoitajalle, sosionomille ja fysioterapeutille

Hoitokodin omalla snautseri Lotalla on tärkeä rooli asukkaiden aktivoimisessa.

Verkkolammen hoitokoti on Polvijärven Sotkumassa sijaitseva yksityinen mielenterveyskuntoutujille tarkoitettu hoitokoti. Toimintaperiaatteenamme on tarjota asiakkaillemme turvallinen ja viihtyisä koti, jossa yksilöllistä ohjausta ja tukea on aina saatavilla. Asiakkaamme ovat melko omatoimisia: heistä 3 on palveluasumisessa ja 16 tehostetun palveluasumisen piirissä. Motivaatio liikkumiseen ja arjen askareiden tekemiseen on kuitenkin monilla asukkaillamme haaste.

Siksi tarvitsemme tekijöitä, joilla on sisua ja intoa asiakkaiden kannustamiseen ja ohjaamiseen – eli ehkä juuri sinua?

Tarjoamme harjoittelupaikkaa päihde- ja mielenterveystyön parissa lähihoitaja-, sairaanhoitaja-, sosionomi- ja fysioterapeuttiopiskelijalle

Hoitokodissamme on erilaisia työtehtäviä, jotka soveltuvat niin lähihoitaja-, sairaanhoitaja-, sosionomi- ja fysioterapeuttiopiskelijan harjoitteluun. Kaikki asiakkaamme ovat pitkäaikaishoidossa olevia, ja siksi toimintakyvyn ylläpito ja liikkumiseen motivointi on erittäin tärkeää. Hoitajana, virikeohjaajana tai fysioterapeuttina motivoit asukkaita pesuissa ym. arjen toiminnoissa, osallistat päivätoimintaan ja yhteiseen tekemiseen (esim. liikuntaan, leivontaan, erilaisiin kädentaitoihin), kannustat omatoimisuuteen ja autat näin ylläpitämään toimintakykyä.

Työ mielenterveyskuntoutujien kanssa on haastavaa, mutta monipuolista ja meiltä saat arvokasta kokemusta psykiatrisesta hoitotyöstä. Molemmilla yrittäjillä on sairaanhoitajan pätevyys ja erikoistumisalana psykiatria, ja työpaikallamme on säännöllistä työnohjausta, joten yksin et meillä jää. Fysioterapeuttiopiskelijalle on mahdollista myös opinnäytetyö esim. toiminnalliseen ohjaamiseen tai toimintakyvyn ylläpitämiseen liittyen.

Työedut

Meillä on käytössä yhteisöllinen työvuoron suunnittelu, joten joustavuutta työajoissa löytyy aina elämäntilanteen mukaan. Työpäivän pituus ja työvuorot ovat joustavasti sovittavissa. Meillä on talossa oma keittäjä, joten henkilökunnalla on ruokaetu. Työvaatteina voit käyttää omia vaatteita, mutta työkengät on turvallisuussyistä oltava.

Kulkemiseen et välttämättä tarvitse omaa autoa: Joensuun suunnasta harjoitteluun tulevalla on mahdollisuus kulkea kimppakyydillä työkavereiden kanssa.

Meillä sinua odottaa kodinomainen ympäristö, hyvä työilmapiiri, joustava työyhteisö ja työnantaja. Lisäksi seuraa työvuorossa pitää hoitokodin snautseri Lotta.  

Tervetuloa osaksi tiimiämme!

Hae meille harjoitteluun: Minna Varis puh. 050 340 8546, info@verkkolammenhoitokoti.fi