Categories
Blogit

Syksyn Karelialla järjestettävän Work Smart ura- ja rekrytapahtuman aikataulu on julkaistu

Maaliskuussa 2022 järjestettiin edellinen Work Smart -tapahtuma Karelian Tikkarinteen ja Wärtsilä-kampuksella. Tapahtuma keräsi kahdelle kampukselle runsaasti yrityksiä ja harjoittelu- ja työmahdollisuuksista kiinnostuneita opiskelijoita.

Karelia-ammattikorkeakoulun syksyn Work Smart ura- ja rekrytapahtuma tullaan toteuttamaan kaksipäiväisenä marraskuun alussa. Tulevaisuuden osaajat odottavat teidän tapaamistanne kampuksillamme. Tule esittelemään yritystäsi tai organisaatiotasi ja nappaamaan parhaat harjoittelijat, työntekijät tai opinnäytetyön tekijät paikan päältä. Tapahtuma järjestetään kampuksien aulassa, jossa jokaisella yrityksellä on oma esittelypöytä.

Keskiviikkona 2.11. kampuksilla seuraavat alat:

klo 12-14 Tikkarinteen kampuksella: Sosionomit ja media-ala

klo 12-14 Wärtsilässä: tekniikan alat (kone-, rakennus-, talo-, energia- ja ympäristötekniikka, metsätalous sekä Industrial Management)

Torstaina 3.11. rekrytapahtuma jatkuu seuraavilla aloilla:

klo 12-14  Wärtsilässä: liiketalous, matkailu ja International Business. Lisäksi tietojenkäsittelyn opiskelijat (Teamsissä)

Uutena pikarekryhaastattelut

Osaajia-hankkeen kautta yritysten on mahdollista osallistua tapahtumassa toteutettaviin pikarekryhaastatteluihin haastattelijoina. Opiskelijoille jaetaan etukäteen tietoa harjoittelupaikoista ja he valmistautuvat haastattelutapahtumaan.

Pöytävarauksien osalta laitamme lisätietoa alkusyksystä.

Kiinnostunut osallistumaan tapahtumaan?
Kartoitamme tapahtumasta ja pikarekryhaastattelutoteutuksesta kiinnostuneita.
Ilmoittaudu mukaan tästä!