Categories
Harjoittelupaikat

Koli Activella tarjolla monipuolisia ravintola- ja matkailualan harjoittelupaikkoja

Koli Active Oy ja Koli Companies Oy tarjoavat matkailijoille monipuolisia palveluita, mm. ravintola- ja majoituspalveluita, erilaisia aktiviteetteja, varustevuokrausta ja opaspalveluita sekä omassa pienpanimossa tuotettuja juomia.

Meillä on kaksi matkailualan yritystä: Koli Active Oy, jonka palveluihin kuuluvat ravintolapalvelut, aktiviteetit, varustevuokraus, opaspalvelut ja erikoismajoitukset sekä Koli Companies Oy, jonka palveluihin kuuluvat ravintolapalvelut, majoitus, panimotoiminta sekä kuljetuspalvelut.

Voit tutustua meihin ja kaikkiin palveluihimme verkkosivuillamme: https://koliactive.com/

Etsimme nyt opiskelijoita harjoitteluihin eri liiketoimintoihimme

Harjoittelupaikkoja on tarjolla ravintola- ja majoitustoiminnoissa, ohjelmapalveluissa sekä markkinoinnin ja myynnin puolella. Myös esimiesharjoittelu on meillä mahdollista. Harjoittelupaikat muotoillaan tarpeen ja harjoittelijan kiinnostuksen mukaan. Työtehtäviä pystytään myös yhdistelemään joustavasti. Myös opinnäytetyön mahdollisuus on restonomiopiskelijalle.

Aktiivisinta toimintamme on kesäsesongilla toukokuu-syyskuussa sekä talvella joulukuu-tammikuussa. Vilkkaimpaan aikaan saat harjoittelusta eniten irti.

Tarvittaessa majoitus järjestyy Kolilla yhteisasunnoissa. Palkkaus riippuu osaamistasostasi ja työtehtävistä.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää: puh. 0400 857 557, koliactivesales@gmail.com