Categories
Harjoittelupaikat

Pielisen Betoni etsii rakennusalan opiskelijoita harjoitteluun

Pielisen Betoni on vakavarainen, 100 % kotimainen perheyritys, joka valmistaa tuotteita betonielementtiteollisuuden tarpeisiin. Meillä on toimipaikat 5 paikkakunnalla: Lieksassa, Joensuussa, Outokummussa, Hollolassa ja Kuopiossa. Lieksassa henkilöstöä on noin 30 ja koko yrityksessä noin 100 työntekijää.  Erilaisia työtehtäviä yrityksessämme ovat mm. betoniauton kuljettaja, varastomies, betonielementtityöntekijä, raudoittaja, muottimies, jälkiputsaaja sekä työnjohto.

Etsimme nyt 1-2 rakennusalan harjoittelijaa Lieksan tehtaallemme kesäkaudelle 2022. Harjoittelijana pääset tekemään mm. betonointia, muottitöitä ja raudoitustöitä. Jos olet edennyt pidemmälle rakennus- tai talotekniikan opinnoissa, voit toimia myös työnjohdossa.

Myös opinnäyte- ja projektityömahdollisuuksia löytyy,
kysy tai ehdota itse!

Reipas asenne ja hyvä fyysinen kunto ovat hyvä lähtökohta. Kuvien lukutaito on plussaa ja että vasara ja mitta pysyvät kädessä. Kaikki aiempi kokemus rakentamisesta, esim. rakennustyömaalta, on avuksi. Erityisiä ammattivaatimuksia meillä ei kuitenkaan ole, sillä työt oppii nopeasti, vaikka aiempaa kokemusta rakennustöistä ei olisikaan. Harjoittelu voi olla osaamistason mukaan palkallinen (palkkaus alan TES:in mukaan) tai palkaton. Työpaikalle liikkumiseen tarvitset oman auton.

Lieksassa mahdollisuudet harjoittelupaikkoihin ovat hyvät ja jos olet ahkera, työllistymismahdollisuutesi Pielisen Betonilla ovat hyvät. Myös opinnäyte- ja projektityömahdollisuuksia löytyy, kysy tai ehdota itse!

Ota yhteyttä: Marko Muikku, puh. 044 3400 835, marko.muikku@pielisenbetoni.fi