Categories
Harjoittelupaikat

Metsälogistiikka Väänänen etsii metsäalan harjoittelijoita taimenistutukseen ja metsänraivaukseen

Metsälogistiikka Väänänen on metsänhoitopalveluita tarjoava yritys, jonka pääpaikka on Ilomantsissa. Yritys tekee taimenvälitystä Pohjois-Karjalan alueella, taimenistutusta ja metsänraivausta aliurakointina. Työkohteita on runsaasti sekä Ilomantsissa että Ilomantsin ympäristössä.

Etsimme nyt tulevalle kevätkaudelle 1-2 harjoittelijaa taimenistutukseen ja metsänraivaukseen raivaussahalla. Työt alkavat toukokuussa tai sopimuksen mukaan ja kesto riippuu työkohteesta.

Perehdytämme sinut tehtäviin, työtekniikoihin ja työkohteisiin, joten aiempaa kokemusta ei vaadita. On iso etu, jos sinulta löytyy ajokortti, koska kohteisiin siirtyminen vaatii aina jonkinlaista kulkupeliä. Ilomantsin alueella yhteiskyytien järjestely on mahdollista, ja voimme räätälöidä kohteita jonkin verran asumispaikkasi mukaan. Ruokailut omin eväin kannon nokassa.

Harjoittelujaksot ovat pääasiassa palkattomia, mutta palkasta voidaan neuvotella. Palkattomassa harjoittelussa sinulla on mahdollisuus hakea Otsakorven Säätiön apurahaa harjoittelun ajalle kulkemis- ja liikkumiskustannuksiin 120 €/viikko. Apurahan hakemiseen saat lisätietoa omasta oppilaitoksestasi.

Ota yhteyttä: Taisto Väänänen, puh. 0500 173 334, metsalogistiikka.vaananen@gmail.com  ______________________________________________________________________________________